Estrenem “Empastre”, el nou tema i videoclip d’Herba Negra

Estrenem en exclusiva “Empastre”, el nou tema i videoclip d’Herba Negra, el grup de rap del Camp del Túria format per Ivan Almero (Kpoll), Berta Iñíguez (Little B), Sandra Aragó (Gitana rodera) i David de Matías “Dema” (Dr. Nitrofoska). Després del seu últim treball Level up! (Mésdemil, 2017) arriba aquest nou tema titulat “Empastre”. Aquesta expressió valenciana tan emprada en la seua accepció de cosa o situació que produeix resultats contraris als que s’esperaven. Podeu deduir per on van els tirs? Vegeu el videoclip.

Empastre

El tema ha estat composat per Kpoll després de dues nits seguides de festa, durant les Falles passades. La lletra ens conta la història real, la típica història que quedes per fer-te una cervesa i se’t fa de dia. Una d’eixes nits d’empastre, en les quals, sense esperar-ho, et trobes una nit plena de sorpreses per davant.

El videoclip realitzat per Impactant i dirigit per Tubal Perales intenta recrear aquest ambient nocturn de festa. De fet, el propi Kpoll ens confessa que el rodatge del videoclip va ser una miqueta  una altra nit de festa. Cubates, gel, parkineo, amics amb l’skate, la rollergirl… Arribaven moments que portaven un quart d’hora a una localització i el director els havia de pregar que li feren un poc de cas. Al final, un sopar, cubates i música fins que es feu de dia, gravant per tota la comarca.

El videoclip també deixa espai per a les anècdotes. Tenien tot el set muntat amb la taula, els cotxes… tot semblava disposat per a una rave. Arribà la policia a qui els explicaren que el muntatge era per al rodatge d’un videoclip. La sorpresa arribà quan l’agent preguntà sorprés què era un videoclip. Li ho van explicar i els va donar permís. La broma després era que podrien muntar una rave amb el permís de la policia.

Foto del rodatge. Extreta del Facebook d’Herba Negra

I si s’heu quedat amb més ganes d’Herba Negra, no es podeu perdre la seua participació al programa L’Estudi d’À Punt. On van realitzar una versió de “Llàgrimes” del cantant d’Alzira Ona nua, i després junts versionaren “Hallelujah”, de Leonard Cohen.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €