Els diumenges tristos de Charly Efe entre els primers videoclips del curs

Comença el curs i com és habitual, continuem amb les recopilacions de videoclips de les nostres bandes i artistes valencians. Finals d’agost i principis de setembre venen amb alta presència del rap, cosa que demostra el bon estat de forma del panorama hip-hop valencià i en valencià amb noms com Embo, Charly Efe i Suquet de Rap. Completen la recopilació el metal de Scila i l’adaptació del poema de Vicent Andrés Estellés a càrrec de Pau Alabajos.

Embo & Awu – El nostre lloc

Embo i Awu ens porten des de la Safor el videoclip del tema “El nostre lloc”. Els rapers empren aquest tema pràcticament com una carta de presentació amb rimes directes i divertides amb una base festiva i animada. Ja que han trobat el seu lloc, no deixaran «que els xafen la festa». El videoclip ha estat obra d’STB i mostra a la parella de pesca infructuosa en un bonic capvespre i de festa al xiringuito.

Charly Efe ft. Jaro Desperdizio & Sin H – Los últimos domingos tristes Vol.3

3r volum de la cançó “Los últimos domingos tristes” de Charly Efe. Aquesta vegada amb la col·laboració de Jaro Desperdizio i Sin H. Tots tres exhibeixen les úniques armes que els proporcionen les seues rimes, amb una instrumental a base de percussió. El videoclip molt ombriu ens mostra el turment pel que passen els seus protagonistes, que al cap i a la fi no deixen d’interpretar el mateix paper. El realitzador és Kiko Vidal Pro.

Scila – Dethroned

La banda alacantina Scila estrena videoclip de la seua cançó “Dethroned” pertanyent a l’últim disc Colossus. S’autodenominen banda de melodic groove metal amb influències com el trash o el death. La cançó en anglés (com la resta del disc) circula per un metal de vegades agressiu, de vegades melòdic, difícil d’encasellar. El videoclip, obra d’Iván Lozano, ens transmet al quartet sobre un escenari donant bona mostra de la seua performance en viu.

Suquet de rap & Contra-Band – Ciutat Morta

El grup de rap de Godella Suquet de rap s’alien de nou amb alguns membres de Contra-Band. El resultat és aquest tema que homenatja a les persones que patiren el muntatge policial del conegut com Cas 4F de 2006. La lletra de la cançó inclou un fragment adaptat d’un poema de Patricia Heras. Patricia va ser una de les condemnades que es va suïcidar durant un permís penitenciari al 2011. El videoclip filmat per Alfonso Guachu fa habitable una casa ruïnosa i abandonada.

Pau Alabajos – Sonata d’Isabel

Pau Alabajos homenatjà ahir al poeta Estellés, el dia que haguera complit 94 anys amb el videoclip de “Sonata d’Isabel”. La cançó pertany al disc Ciutat a cau d’orella on les cançons son fetes amb textos d’Estellés. El poema ha sigut adaptat en forma de cançó, acompanyat de videoclip. Podem veure tornar a la vida al poeta de Burjassot i la seua estimada Isabel Llorente. La peça ha estat obra de Blat, rodat a Burjassot seguint els passos de la parella. També apareix Alabajos en la seua funció de narrador.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €