El Top 5 dels “Diàlegs” de la youtuber Emma Tomàs

Emma Tomàs és periodista, escriptora i youtuber. Li agrada molt escriure i estar al dia de tota l’actualitat valenciana. Li encanta narrar, contar històries i també és blogger i està enganxada a les xarxes socials. D’aquesta última passió naix Diàlegs al maig d’aquest any. Un canal per conversar, per conéixer a fons protagonistes de l’actualitat cultural valenciana, sobretot musical i televisiva. 17 capítols fins a ahir mateix que va estrenar l’últim amb la rapera d’Almussafes Tesa.

Hem parlat amb Emma Tomàs perquè ens comente tot sobre el seu projecte i ens ajude a deixar-nos una mostra representativa del seu canal. Ens conta que les 17 entrevistes tenen el seu encant, i la seua aportació que mai oblidarà, però al final acaba mullant-se. Amb tot açò hem elaborat un Top-10 que no té desperdici. Agafa butaca i coneix en profunditat a personalitats com Amàlia Garrigós, Panxo de Zoo, JazzWoman i moltes més!

Panxo – Zoo

L’entrevista a Panxo de Zoo i és una de les que més il·lusió li va fer. Emma es declara molt fan de Zoo des dels seus inicis. A l’entrevista, a banda de repassar la trajectòria de Zoo, Panxo parla d’Orxata, de les seues lletres i dels seus gustos musicals.

JazzWoman

Han passat per Diàlegs quatre de les dones referents del panorama actual musical valencià. Totes quatre van deixar missatge feminista i reivindicar la figura de la dona al món de la música. Vos deixem l’entrevista amb JazzWoman on parlen de feminisme, dels últims llançaments, la seua relació amb Zoo i molts més temes.

Tesa

L’últim vídeo pujat, ahir mateix va ser l’entrevista a Tesa. Amb la rapera d’Almussafes parlen de com naix la seua música, i un avanç del que ens regalarà al seu pròxim disc. També ens agradaria destacar les entrevistes a Mireia de Pupil·les i Flora d’El Diluvi.

Esteve d’Auxili

Esteve Tortosa, vocalista d’Auxili també va passar per Diàlegs. A Emma li va encantar la seua naturalitat parlant dels inicis d’Auxili i sobretot del seu últim treball Tresors.

Rosella Espinós de No hi havia a València

Per últim ens agradaria destacar l’entrevista a Rosella Espinós. L’estudiant de periodisme que gestiona el canal de YouTube No hi havia a València amb Pablo Plaza. De Rosella sorprèn tot el que ha fet i està fent tot i la seua joventut, sense dubte arribarà lluny.

No volíem tampoc tancar l’article sense parlar d’altres entrevistes que també li han marcat. Com les periodistes Amàlia Garrigós i Carme Bort o el cantant d’El tio la Careta Bruno Cañamás, i La Fúmiga.

Diàlegs a fons

Diàlegs naix a principi de maig d’este any amb la finalitat de fer entrevistes en profunditat a protagonistes del nostre territori valencià. Es tracta d’un canal format per 4 persones. Emma Tomàs fa de producció, direcció i redacció. Elegeix als convidats, contacta amb ells, tanca dates i redacta les entrevistes. I també està Natalia Medina i Quique Ferrer nomenats Filmics i José Javier Jiménez nomenat jojajitomedia que ells s’encarreguen de la gravació i edició del canal.

Amb tot va nàixer Diàlegs. En un moment de la seua vida en què havia acabat un projecte periodístic per a iniciar altre en l’àmbit de la producció fotogràfica. El fet d’eixir del sector que li apassiona, va fer que donara el pas per a seguir sentint l’adrenalina tan viva que regalen els moments com a periodista.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €