Els “temassos” d’èxit internacional amb versió valenciana (Vol. 3)

No hi ha res com una obra original, però quan et mostren una versió d’un tema que coneixes, sempre et pares a escoltar-la. Serà per curiositat, serà per veure si la milloren o empitjoren… però sempre acabes picant i donant-li al play. Açò és el que pretenem hui amb aquest tercer volum de recopilacions de versions valencianes de temassos sobradament coneguts. Vos deixem les versions d’artistes valencianes com Punk Sailor, The Sepionets, Darollo i L’Home Brut.

Punk Sailor – La Merienda de mi Awela

El grup punk de Bunyol va estrenar disc la passada primavera titulat Bailando con pogos. La particularitat de Punk Sailor és que tots els temes són versions de coneguts temes internacionals i altres més propers. I per a arredonir el combo, les lletres sempre tenen un gran sentit de l’humor. Per exemple són capaços de versionar hits de Lady Gaga, Miley Cirus, Enrique Iglesia, Raphael o Camilo Sesto. Ací vos deixem el seu darrer videoclip amb una versió punk del hit “Umbrella” de Rihanna. Podeu escoltar i descarregar el seu disc en la web de la banda.

The Sepionets – Anit Vaig Eixir

Quan escoltes The Sepionets no pots evitar recordar-te’n dels mítics Bajoqueta Rock. Però tenen el seu estil propi i al seu repertori també trobem divertides versions. Ací et deixem “Anit vaig eixir”, la versió valenciana de “I Want to Break Free” de Queen. Altres grans temassos de la història que han versionat són “Love is in the air” o “Ça plan pour moi“.

L’Home Brut – Batiscafo Katiuscas

A la primaver de l’any passat L’Home Brut també ens sorprenia amb una versió. Al seu cas del tema ja clàssic dels Antònia FontBatiscafo Katiuscas“. Però al seu cas respecten la lletra dels mallorquins i porten la cançó al seu terreny. Un homenatge a una de les bandes preferides dels de Beneixida.

Darollo – Fem la mà

De la mà de la desvergonyida plantilla de Sessió Golfa, ens arriba el primer videoclip (esperem que últim) del duo Darollo (Dario + Panollo). Versionant “It’s my life” de Bon Jovi amb distints gèneres, del heavy original, passant pel reggae i el rap. Tal i com diuen a la cançó… mestres en vergonya aliena. Segur que als seus caps sonava i pintava tot millor.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €