Desperta, els videoclips valencians no s’acaben mai

Desperta! Una setmana més et portem la selecció de les últimes novetats de videoclips valencians. Recorda que quasi a diari ixen noves propostes de videoclips de grups i artistes valencians. Tots els que “cacem” els incloem a la playlist de YouTube del nostre canal i ja compta amb més de 900 videoclips. A aquesta secció de Tresdeu podràs veure els últims 200 afegits. La recopilació de hui ve amb Bearoid, Santero y los Muchachos, Hidalgo Up, Antítesi i El Chamuyo.

Bearoid – Comer

Divendres passat, Bearoid presentava el segon single del que serà el seu nou treball Ultravida. El músic i productor del Camp de Túria no abandona el sue estil electrònic amb apegaloses tornades. Pel que fa al videoclip s’ha encomanat al tàndem Mueveloreina, amb Karma a la direcció i Joaco a la fotografia. Ens conta una història d’amor i desamor amb suggeridores escenes els quals es repeteixen en bucle, moltes d’elles. Com si posares en una batedora La vida d’Adele i Atrapat en el temps (El dia de la marmota).

Santero y Los Muchachos – Volver a casa

Santero y Los Muchachos van estrenar fan uns dies “Volver a casa” tema pertanyent al seu segon disc Rioflorido. La banda de rock reposat ha apostat per un videoclip-actuació amb una cuidada producció ambientat a un palau deshabitat. El videoclip ha estat dirigit per Guillermo Polo i ha comptat amb la col·laboració com a figuració dels alumnes d’Imatge i So del Col·legi Comenius i dels amics i familiars de la banda.

HIDALGO UP – Fosas comunes (Matafachas)

Hidalgo Up no s’ho ha pensat i en aquests convulsos temps d’auge d’extremes dretes ha escollit traure aquest tema. Rap agressiu i contundent, que no deixa ostatges. Li pega la volta al terme “foses comunes” per clavar-hi als feixistes. Al videoclip podem veure que Hidalgo i la crew a la serra, on agafen l’estètica dels maquis i la fan seua. L’ànima de la cançó es resumeix en un vers: «Para qué matar tantos peones, si luego propones regalar el puto país a los Borbones».

Antítesi – València no s’acaba mai

Antítesi s’abraça a l’auto-tune per traure aquest tema des d’un terrat de València. Agafa prestat el títol de la cançó de Julio Bustamante per fer aquesta cançó d’amor a la ciutat. La seua manera d’entendre-la i estimar-la, i sempre amb referències a la humilitat El vídeo és obra d’Adrià Linares & Daniel Fernández i si arriba a les mil reproduccions Antítesi diu que ens comenta una cosa… va per 900!

El Chamuyo – Un Nuevo Color

La connexió argentino-castellonenca El Chamuyo ha publicat el  videoclip oficial del tema “Un nuevo color”. Es tracta primer single del disc La Última Conexión Al Sofá que eixirà el proper 2 de març. Un bon rotllo de cançó contra imposicions de lleis i banderes i un crit a la llibertat individual. El videoclip ens mostra un mix de moments de la composició del tema, moments de relax de la banda, fragmentes de l’actuació en directe… inclouen també versos a mode de videolyric.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €