Anem deixant enrere el fred amb nous videoclips valencians

B13 – Des de les ombres

B13 és un grup de recent creació, tan recent que hui mateix es presenten en concert al Pub Lio de Benifaió (Ribera Alta). “Des de les ombres” és la carta de presentació, primer videoclip d’un grup de rock potent. Una cançó sense baixons, sense remordiments, sense contemplacions. El videoclip ha estat dirigit per Aitor Martí amb el qual ha tancat la banda a un cubicle escacat fent referència a la tornada:

«Van movent els fils des de les ombres. Ens manipulen. Som peons jugant al seu tauler»

DJ Rule i Antítesi – Espardenyes de mudar

DJ Rule (Pupil·les, Maldats) està preparant el recopilatori Save the sample i “Espardenyes de mudar” és la seua presentació. Per aquest primer tema ha comptat amb el flow i la lletra d’Antítesi. El recopilatori recollirà intstrumetnals basades en samples de diferents cançons o productors. Aquest està fet amb samples Cookin’ Soul. Un treball samplejat, produït, mesclat i masteritzat pel propi Rule al seu homestudi. Casolà, casolà. El videoclip és de Manuel Mazcu i ens mostra tot el procés de gravació.

Huracán Romántica – Esto es lo que soy

El vocalista de La Pulquería presenta amb “Esto es lo que soy” l’avançament del seu nou projecte de mateix nom que el seu àlies: Huracán Romántica. La banda valenciana s’estrena amb un tema que defineix a la perfecció l’estil: rock exòtic amb sonoritats britàniques, llatines i circenses. El proper 22 de març es publicarà el primer LP d’Huracán Romántica i el presentaran en directe amb una gira estatal. El videoclip, dirgit per Óscar Corrons de NOP Films, ens mostra un viatge etílic a la deriva. Una recerca dels alter egos dels membres de la banda.

Yaike – No bailo para ti

“No bailo para ti” és el primer videoclip en solitari de la rapera alacantina Yaike. Va ser estrenat el passat 8 de març, i tractant el que tracta la cançó, eixa devia de ser la data. Ens conta la història d’una xica que envia pastar al seu nóvio que la menysprea i es deixa porta pel que vertaderament sent. En aquest projecte han participat Neim Beats al so i videoclip i Jay Saez a la instrumental. El videoclip està inspirat en el capítol de la série Black Mirror titulat “San Junípero”.

Mueveloreina – Tiki Tiki

No us passa ha passat mai que no us abelleix contestar cridades al telèfon? Que amb un missatge al WhatsApp o al Instagram se soluciona tot més fàcil? Doncs d’això va el “Tiki Tiki” de Mueveloreina. Cançó dedicada a tota eixa gent que li passa i pensava que era antisocial. Si eres capaç d’escoltar el nou single de Mueveloreina, sense moure encara que siga un peu, et mereixes un premi. El videoclip va ser filmat a Reykjavík, Islàndia i ens mostra a Karma marcant-se uns balls davant una cadena islandesa de menjar ràpid.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €