Els videojocs entren en campanya! Unides Podem presenta María Run 4 Future

Encara estem digerint els resultats del 28A i aquesta nit a les 00:00 ja comença la campanya de les eleccions municipals. La candidata d’Unides Podem-EUPV a l’alcaldia de València, María Oliver ja ha agafat posicions amb el llançament del videojoc María Run 4 Future. El passat dimarts la candidata va presentar el videojoc acompanyada dels desenvolupadors. Al joc, has de controlar a la carrera, el personatge de la candidata, qui s’enfronta als grans mals de la ciutat. Es pot jugar online des de qualsevol navegador web, i descarregar en ordinadors Windows i smartphones Android. Us deixem una captura on podem veure el “monstre final” de la primera fase del joc, amb Rita Barberà i Francisco Camps en acció sobre un Ferrari, llançant botelles de whisky.

María Run 4 Future

Es tracta d’un videojoc clàssic de plataformes, amb estil 8 bits on la protagonista és María Oliver. Mitjançant el teclat o el ratolí has de encaminar la carrera de la personatge per un hipotètic carrer de València. L’objectiu és esquivar clots de l’asfalt, tanques de trànsit, mafiosos amb maletins, gavines amb el logo del PP i voltors negres. Al mateix temps, hem de rescatar persones tocant-les i fer punts agafant els cercles morats de Podem. Per aconseguir-ho tenim 3 vides i si en perdem alguna hem de prestar atenció perquè van apareixent i la podem recuperar.

María Run 4 Future

Nosaltres no hem anat molt més enllà dels 30.000 punts mentre que al rànquing podem trobar a gent amb més de 150.000. La veritat és que el joc és prou addictiu independent de idiologies, té uns gràfics molt encertats i una jugabilitat senzilla i divertida. El videojoc ha estat desenvolupat per Van2Studio i la música composta per Alessandro Clemente. A continuació vos passem un seguit de captures, incloent la del monstre final, un monstre format pels tres caps del trio popularitzat com el “trifachito”. Animem a gamers valencians com PlisPlay o Epu_x a fer un gameplay a veure si baten el rècord!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €