Arribem a ‘Bon port’ amb el nou disc de Tito Pontet

Ho han tornat a fer. Els alcoians Tito Pontet, un grup de ska que construix ponts entre Jamaica i tots els territoris que voregen el Carib, tendix a publicar cada volta caramelets per als amants del latin ska, un subgènere dolç com un mango madur.

Quatre cançons conformen el segon EP, Bon Port. Quatre bombes de ball atemporals. “Bon port” precisament és un ska-cúmbia sobre l’acollida ingrata que oferim als refugiats, seguint una tradició de la música llatina que no es ruboritza en parlar de temes tristos sobre ritmes alegres. Ballar trepitjant les penes.

Hi trobem un “Poncho meets Jamaica” que propicia un rencontre del músic mexicà de latin jazz Poncho Sánchez amb Jamaica. Explosió de ritmes: ska, jazz, bolero, mambo, rocksteady… És inevitable comparar-los amb tots els que viatgen a Jamaica passant per Nova Orléans i L’Havana, The Gramophone Allstars al capdavant.

Escolta ‘Bon Port’

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €