10 propostes per celebrar el cap de setmana de Sant Joan

S’apropa la nit de Sant Joan, per alguns la nit més màgica de l’any. Et portem 10 propostes perquè no tingues excusa i celebres l’arribada de l’estiu de la millor manera, amb música! Recordeu que tots aquests esdeveniments els podeu trobar a la nostra Agenda, i si no el trobes pots afegir-lo tu mateix!

1. Hola Estiu

 • Ubicació: Port Pesquer de Vinaròs (Baix Maestrat)
 • Data: 21 – 30 de juny
 • Preu: gratuït

Tres escenaris diferents amb entrada lliure i una zona d’activitats per als més menuts de la casa garanteixen que ningú es quede sense pla.

A vora mar tenim el Platjafest, l’escenari principal, situat a la platja del Fortí de Vinaròs. Aquest any veurem a Oques Grasses, a DJs com Maadraasso i sonarà música techno i electrònica de la mà de La Room on the beach. A la pèrgola del Passeig Blasco Ibáñez tindrem l’escenari Bandarres, on trobarem bandes de diferents estils com Projecte Castor o La Oficina del rap. A més, per als més menuts s’establirà l’espai Oronetes al pati del Mercat, on es realitzaran activitats infantils.

2. Solé Rototom Beach

 • Ubicació: Grau de Castelló (Plana Alta)
 • Data: 23 de juny
 • Preu: gratuït

Cada estiu el Rototom es trasllada a la platja per fer que l’essència del festival no es puga viure només una setmana a l’any. El Solé Rototom Beach oferix cada estiu moltes activitats, no només begudes i menjar. Enguany, a partir de les 20.00, ja amb la platja neta, començarà la festa amb varios punxadiscs: Bonifax, Gina, Vitowar i León Selector.

Però, abans de començar la festa, a les 17.00 s’ha organitzat una neteja de la platja per conscienciar a la gent que veu com es realitza l’acció i poder ajudar a que el gran problema de la contaminació de les platges s’acabe. A més, per als que s’apunten a la iniciativa, hi haurà una classe d’iniciació al pàdel surf gratuïta.

3. Xufa Rock

 • Ubicació: Platja de la Patacona, Alboraia (Horta Nord)
 • Data: 23 de juny a partir de les 19.00
 • Preu: gratuït

Com cada any, la platja de la Patacona acull el Xufa Rock per celebrar la nit més màgica de l’any. Enguany el cartell està composat per: Space Elephants, Ley Dj, 121db, L’emperador Dusty Shoes. Però el Xufa Rock no és només música, hi haurà orxata de xufa denominació d’origen de València gratis i un correfoc a mitja nit a càrrec de Dimonis de l’Avern. Abans, per als menuts de la casa la festa comença a les 19h amb Ramonets.

4. Racó Fogueril Marea Rock

 • Ubicació: Plaça del Carme, Alacant (l’Alacantí)
 • Data: del 20 al 24 de juny
 • Preu: gratuït

Cinc dies de festa gratuïta que amb aquest racó sonen cada vegada més fort a música de tots els estils. El dia 20 de juny comença l’acció amb la festa de benvinguda del Rototom Sunsplash. Al migdia, s’iniciarà l’exhibició de grafit, a la vesprada hi haurà un mercat artesanal i classes de dancehall. A la nit, començaran els concerts, espectacles i punxa-discos en directe.

Els dies 21 i 22 de juny es realitzaran els següents concerts:  El Kamión de la Basura, Dskarrila, Ivan Serrano, TanakaArpaviejas, Traspotin y la boletobanda, i Vendidos, el tribut a La Polla Records. Per a la nit de Sant Joan s’ha organitzat el Fesfoc amb Ebri Knight, Escarlates, Mugroman i DJ Viña Marea Rock. Com no podria ser d’altra manera, les festes acabaran el dia 24 de juny amb la nit de foc.

5. Medusa Beach Club

 • Ubicació: Cullera (Ribera Baixa)
 • Data: 23 de juny
 • Preu: entrades anticipades 13€

A la novena posició del rànquing mundial de discjòqueis es troba Oliver Heldens. Des de Rotterdam arribarà aquest important DJ per fer botar tot el Medusa Beach Club de Cullera. L’espai està habilitat amb piscina, barres per comprar beguda i llocs on comprar menjar. Hi ha disponibles entrades normals, vips, super vips i d’altres que inclouen menjar també.

6. Guaita Rock

 • Ubicació: platja de Xeraco (la Safor)
 • Data: 23 de juny
 • Preu: gratuït

Enguany Sant Joan és sinònim de Guaita Rock a Xeraco. El cartell el formen El Diluvi, Frida i els finalistes del concurs de bandes del Guaita Rock: Laura Esparza i Carlos Esteban i Nius de nit.

 

7. Alonis Sona

 • Ubicació: la Vila Joiosa (Marina Baixa)
 • Data: 23 de juny
 • Preu: gratuït

Un any més l’Alonis Sona es situa com un dels esdeveniments de referència per celebrar la nit de Sant Joan. La festa arranca ben prompte a ritme de cúmbia amb tardeo a les 19.00 de la mà de Hijas de la cumbia. A les 21.30 començaran els concerts de Buhos, La Fúmiga, Gatxull, Cultivepà i Los Balis.

 

8. Pasa el micro, abuelo!

 • Ubicació: Sala Asmstel Art – Veles e vents, València
 • Data: 21 de juny
 • Preu: entrades anticipades 3€

Després de mesos amb les inscripcions obertes, el concurs de bandes en directe Pasa el micro, ¡abuelo! ja té els seus finalistes. Els guanyadors de l’any passat, Nomera, que presenten Mir Blacksmith, acompanyaran als finalistes d’aquesta edició Naen, Indian Hawk i Vibrowaves.

 

 

9. Concert de Fogueres de Xàbia

 • Ubicació: Plaça de la Constitució, Xàbia (Marina Alta)
 • Data: 21 de juny
 • Preu: gratuït

Zoo, El Diluvi, Reacció i Macondo PD posen la música el 21 de juny a les Fogueres de Xàbia.

 

10. Festes de Pego

 • Ubicació: Espai Multiactivitats La Trillaora, Pego (Marina Alta)
 • Data: 22 de juny
 • Preu: gratuït

A Pego les festes es celebren amb Auxili, Reacció, Mafalda, Tesa i Macondo PD. Per als que no puguen esperar al 23 per celebrar l’arribada de l’estiu, arriba aquest concertàs a Pego.

 

 

*Foto de portada de Xepo WS

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €