La festa és de totes al Tremenda Fem Fest

El pròxim 29 de juny Borriana acull la quarta edició del Tremenda Fem Fest. Aquest festival s’autodefineix com feminista, autogestionat, antiautoritari, antiespecista, anticapitalista i en rebel·lia contra el patriarcat. Un dels seus objectius principals és el de visibilitzar dones amb actituds i lletres antipatriarcals en els escenaris o espais d’oci. A més, s’aposta per grups i artistes locals i nacionals, i el 50% de la programació està protagonitzada per dones.

Al ser un festival autogestionat es finança mitjançant l’organització dels concerts que anomenen “pretremendes” i altres activitats, i també a través d’aportacions. Les organitzadores han treballat mitjançant assemblees horitzontals per treure endavant aquesta edició del Tremenda Fem Fest i poder oferir preus populars a les barres. A més, han establert el preu de l’entrada de manera responsable. És a dir, cadascú aporta el que considera oportú i adequat segons la seua economia.

Programació i cartell

Enguany s’han establert dues localitzacions. La primera és el casal popular de Borriana, La Centraleta, on es realitzaran les activitats durant el matí. En aquest espai es podrà gaudir d’un taller de shibari no mixt amb Lo, de la presentació del fanzine “Gordofobia, una qüestió de pes” amb Carme Godino, i d’un vermut amenitzat per Maria Lifri. Durant tot el matí hi haurà una fira d’entitats feministes, i per finalitzar la programació del casal popular hi haurà un dinar vegà.

A la vesprada es traslladen les activitats a la platja de Borriana, concretament al xiringuito Naraniga. A vora mar començarà la programació vespertina amb el teatre de Las Mamarrachas “Reflexiones de mujeres al borde del abismo”. A continuació, la música inundarà el xiringuito amb les bandes de punk i riot grrrl The Muriel Finsters, Patata i bleda, Wake up Candela i Satélite. A més, també hi haurà ritmes més electrònics amb  Tremenda punxadiscos DJ Set Mila. De la mateixa manera que a migdia, hi haurà sopar vegà.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €