El projecte paral·lel d’Aarön de Varry Brava i altres videoclips valencians

Some pipol – Piyama

Piyama és el nou projecte de Aarönsáez, cantant de Varry Brava, i Wini Two. Piyama tria aquest videoclip produït per Rasterice que fa referència a la pel·lícula Por i fàstic a Las Vegas (1998) per al seu nou tema. Puja’t al bon rotllo i al descapotable de “Some pipol” per posar-te de bon humor. “¡Vega baja hasta el final!”.

Slaves – Machete en boca

Machete en boca torna a la càrrega amb el seu rap per cridar contra la precarietat laboral. Sense ser la primera vegada que tracten aquest tema, veiem com a “Slaves” es posen en la pell de dones treballadores explotades. El videoclip està dirigit per Javierceres i produït per MDMA Music.

El copeo – Jonatan Penalba i Flora Sempere

El cantaor de l’Alcúdia, Jonatan Penalba, i la veu femenina d’El Diluvi, Flora Sempere, s’unixen per portar-nos la seua versió de la cançó “El copeo”.  El cantautor ha volgut recuperar aquesta cançó popular valenciana i modernitzar-la. Sense dubte, aquesta és una bona manera de transmetre la cultura tradicional valenciana als més joves.

Hambre – Mueveloreina ft. ORTIGA

L’últim treball de Mueveloreina amb la col·laboració d’ORTIGA és “Hambre. El duet freestyler s’apropa al trap amb aquesta cançó.El videoclip està produït per Hermanos Polo, Pasarela & Helsinkipro. La gravació d’aquest es va realitzar a la Sala Canal de València.

Volar – Errecé

Errecé és un freestyler que s’ha atrevit a traure els seus primers temes. Després de debutar amb “Recuerdos”, ara arriba “Volar”. En aquesta cançó Errecé ens mostra que es troba amb ganes de fer coses noves, pot ser en referència a aquesta nova etapa com a cantant. Això si, no et pots perdre les vistes del vídeo.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €