Per a quan un APM? valencià? De la senyora molesta a la cobra futbolera

Ja fa temps que reivindiquem un programa de l’estil APM? en versió valenciana. Material no li’n faltaria, de fet, no hi ha setmana que Carolina Ferre, Eugeni Alemany, Joan López o Nerea Sanfe apareguen a l’AMP? original, el de TV3. El perfil de Twitter À Punt Apala ja fa una tasca encomiable perquè no ens perdem ni una d’aquestes joies televisives espontànies. L’última, la senyora molesta… amb el seu home.

La senyora molesta, o no?

La senyora molesta (o no?) ha obert un debat. Diu «el que molesta és el meu home» o «al que molesta és al meu home»? Canvia el sentit de les declaracions però, siga com siga, el seu home «només vol dormir».

Els plans per al cap de setmana de Montiel

La “cobra” de Mateu Alemany

La senyora Teresa de Bèlgida

La nyespla de David Torres al madrileny

La cagada de la gavina

Què preferiu, taràntules o drogues?

Bonus track

Menció a banda podrien rebre tant Joan López, com Carles Navarro, Berta Báidez, Carolina Ferre… Pràcticament cada dia ens ofereixen material per badar-nos a riure. I que dure!

 

 

 

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €