Fes la teua aportació amb Verkami i ajuda a la creativitat valenciana

Una vegada més ens complau compartir amb vosaltres alguns dels projectes valencians que busquen finançament amb l’ajuda de Verkami. Aquesta plataforma de micromecenatge és un impuls per fer realitat projectes artístics i culturals, i ho saben molt bé. Hui us parlem de 5 projectes que volen abastar el seus objectius, nosaltres us els presentem i vosaltres decidiu si fer la vostra aportació.

MO’Roots – Ressorgiran

MO’Roots naix a la Marina i està format per nou membres procedents de diferents àmbits del món de la música, agrupacions de jazz, rock i bandes de música. Tal i com com conten, les aportacions arreplegades a Verkami aniran destinades a l’enregistrament de Ressorgiran, el seu primer treball amb 5 cançons . Des de 5 euros podreu col·laborar i per un poquet més podreu aconseguir recompenses com clauers, bosses, samarretes, discs… Ací podeu escoltar el seu primer tema, enregistrat per a presentar la campanya de Verkami.

ASPHYXIA PROJECT

El projecte ASPHYXIA busca denunciar a través de l’art visual un dels grans perills dels nostres temps, el plàstic i el seu efecte nociu al nostre planeta. Amb les vostres aportacions finançaran una exposició de peces fetes amb plàstics recollits de la neteja de platges, botigues i restes de mercats. L’exposició tindrà lloc del 7 al 11 de novembre a La Base de la Marina de València, ciutat natal de la cap del projecte, Yasmina Benabdelkrim. A partir de 15 euros podeu col·laborar i aconseguir les recompenses que són bosses de diferents dissenys teixides amb bosses de plàstic. Una part de les aportacions aniran destinades a pagar les dones que teixeixen les recompenses.

Desustancia – D’esquenes al món

Desustancia és un grup alcoià que barreja distints estils amb el seu propi so. Aquest estiu han gravat nou 5 temes que formaran part del treball anomenat D’esquenes al món. Les aportacions seran destinades a fer les còpies físiques del disc, els productes de marxandatge i els concerts de presentació. Podeu col·laborar des de 5 euros i aconseguir diferents productes de la banda, com cançoners, samarretes… i fins i tot guitarres!

Spanish Brass – Les Aventures de Monsieur Jules

Les Aventures de Mr Jules és el nou projecte discogràfic de Spanish Brass per a quintet de metalls i piano, amb la participació del prestigiós pianista Albert Guinovart. Col·laborant en el micromecenatge us convertiu, d’alguna manera, en “productors” del projecte. Les aportacions des de 20 euros aniran destinades a enregistrar, masteritzar, mesclar i fabricar els discos.

FiGA Gandia 2019

La Fira Autogestionada de Gandia arriba a la seua 9a edició, apostant per un model de festes populars alternatives a la fira oficial de Gandia. La campanya ja va assolir l’objectiu però ha sigut ampliada i encara pots aconseguir la samarreta amb un interessant disseny i el teu tiquet per a la cocà popular.  Les aportacions seran destinades a cobrir les despeses dels actes que tindran lloc el dissabte 28 de setembre:

 • 10:00h – 14:00h Fira del Llibre Feminista de Gandia
 • 13:00h – 14:00h Recital poètic de dones amb Saforíssims
 • 18:00h Contacontes infantil
 • 19:00h Xerrada: Dones contra el franquisme. Una qüestió de classe
 • 20:00h Cursa de cambreres
 • 21:00h Sopar: V Cocà Popular
 • 22:30 Concerts:
  • Los Donaldson
  • Maluks
  • Les Llepasess

Els llibres oblidats de Woolf i Shelley

Crónida Ediciones s’ha proposat editar i publicar en castellà les obres oblidades de Virginia Woolf i Mary Shelley. Fin de viaje, la primera obra de Woolf i El último hombre de Shelley considerada la primera obra de ficció i de gènere apocalíptic seran les primeres. Si arriben a l’objectiu, seguiran treballant per rescatar més obres oblidades.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €