Els videoclips valencians que coloregen el Divendres Negre

Hui divendres negre, no tenim cap oferta que presentar-te. Però sí que tenim un bon grapat d’estrenes de videoclips valencians. Hui és el gran dia internacional del capitalisme, una data assenyalada importada per crear necessitats innecessàries. Així que deixa un poc de banda els xollos (que al cap i a la fi no ho resulten tant) i posa’t bona música!

Machete en Boca – Da Nu Times

Charli, San, La Prima i Falso Ídolo ens presenten “Da Nu Times”. El tercer i últim avançament de l’any de Machete en Boca. Amb aquest videoclip, gravat i editat per Javier Ceres, ens conviden a reflexionar sobre les diferents etapes de la vida que ens toca viure. Hem de prendre decisions, i això sense dubte és sinònim d’avançar i d’obrir portes sense ports.

Aixa – Nadie dice nada

Des del Baix Segura, Aixa ens porta “Nadie dice nada”, el primer senzill del que serà el seu nou EP. El videoclip ha estat fet a càrrec de Pablo M. Martínez, Ignacio García, Andrea Robles, Andrea Granero i Camelia López. La membre de Generación 91 ens presenta un videoclip d’estètica urbana que compta amb un company caní. Encara que després esdevenen protagonistes altres menuts personatges.

Yaike – Color

La rapera alacantina Yaike es torna a posar en mans de Neim Beats (Arkano, El Chojín, Langui, Tosko, Subze…) per presentar-nos “Color”. Yaike posa la lletra i Neim Beats l’estudi de gravació, la mescla, l’edició, el màster el videoclip, el disseny gràfic… Com sempre, missatge crític i feminista on els colors cobren protagonistes, amb artista de body painting inclosa.

Blu Boi – Decidu

“Decidu” és la carta de presentació en forma de videoclip de Blu Boi, una cançó d’electrònica experimental en valencià. Decidu és també el nom de l’EP de 4 cançons que ha estrenat aquest artista que compon, produeix i finança els seus temes. “Decidu” tracta de la caducitat, de quan les coses al nostre voltant cauen o desapareixen per algun motiu que s’escapa a la nostra comprensió. El videoclip agafa el concepte de la cançó i el trasllada a Hollywood mostrant en primera persona com una persona arriba a un lloc somiat i idíl·lic, però el que es troba és tot decorat i simulació. El videoclip ha estat realitzat per Jordi Campillo, Blanca Fonollosa i Iris Pardo.

Cactus – Ho deixe tot

La cançó més íntima i personal de Cactus és “Ho deixe tot”. Es tracta del segon avançament de Roma el nou disc de la banda que veurà la llum abans d’acabar l’any. Aquesta carta de desamor per denunciar la falta d’educació en afecte que hem rebut es suporta en la mítica cançó de Los Panchos i en un preciós vídeo lyric realitzat per Borja Pons.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €