Nous videoclips! Afegeix a la teua cua de reproducció

Hui tenim una nova recopilació de videoclips però ens eixim un poc de la dinàmica habitual. En compte de centrar-nos només en bandes i artistes valencians, hui també us portem alguns de catalans. 5 videoclips dels que ens fem ressò i que ens agradaria que te’ls afegisques a la cua de reproducció de YouTube. Entre ells les últimes estrenes dels grups valencians Maldats i Inèrcia, i dels catalans Pepet i Marieta, Els Amics de les Arts i Adala. Òbviament a aquest article no caben tots, i per això us encomanem a que visiteu la nostra playlist prement aquest enllaç.

Maldats – Llàgrimes i cendra

Maldats ha publicat recentment “Llàgrimes i cendra”, avançament del que serà el seu nou disc VOL 2. Poc a poc, aquesta jove formació de València va presentant un projecte més madur, contundent, professional i combatiu. La cançó i el videoclip fan referència al projecte urbanístic fallit de la Bella Rotja de Pego. Rap, metal i dancehall en un videoclip realitzat per Clàudia Marconell.

Inèrcia – La nostra pell

Primer avançament de Magnetismes, el nou EP d’Inèrcia, el qual veurà la llum al mes de març. Amb “La nostra pell” el quartet de Banyeres de Mariola tracta de fer-nos reflexionar sobre la necessitat d’aïllar-nos, desconnectar de tot i poder crear vincles reals i profunds. Al videoclip, dirigit per Blat, se’ns presenta una relació d’afecte físic entre homes, poc habitual per a retratar cançons.

Els Amics de les Arts – El meu cos

Ja fa un temps que el quartet català Els Amics de les Arts és un trio. I aquest és el primer material que llancen amb la formació actual. “El meu cos” és el primer avançament del nou disc El senyal que esperaves i ja han confirmat un bon grapat de dates a la seua gira de presentació, entre elles València. Un autèntic homenatge disco amb un videoclip estètica 80s, ple de referències, confeti i purpurina. Produït per Sabir Studio i dirigit per Aitor Urbaneja

Pepet i Marieta – Poliamor

L’humor i bon rotllo característic de Pepe i Marieta no té límit. Amb un reggae pop des de les terres de l’Ebre, “Poliamor” és un oda a les noves maneres d’estimar-se, i de pas, li pica l’ullet a les recents actuacions de les forces de seguretat. El clip ha estat dirigit per Arnau Berbel, basat en la idea orginal del duet protagonista: Josep i Maria. Si t’agrada pots descarregar-te la cançó gratuïtament picant ací.

Adala & Chalart58 ft. Matah – Sound System

Ja fa temps que Adala és una de les noves referències del sound system en català i fa uns mesos que es va aliar amb la veu femenina de Matah i el productor Chalart58 per soltar aquesta bomba en forma de vinil: “Sound System”. Ara es publica a les plataformes digitals, i a més han preparat un videoclip per celebrar l’ocasió. El vídeo de Terral Studio ens retrata la cara divertida d’una jornada a l’estudi de gravació

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €