Samantha abandona l’aïllament d’OT per firmar discos a València!

Aquest matí, a través dels canals oficials d’Operación Triunfo, s’ha confirmat que els seus confirmats eixiran de l’Acadèmia. I ho fan per tindre contacte amb els seus fans i firmar discos en tres ciutats: València, Madrid i Barcelona. El programa de RTVE ha decidit dividir als seus concursants en tres grups i Samantha en formarà part del grup destinat a València. Així que si no hi ha cap novetat durant la setmana, Samantha, Flavio i Maialen estaran al Corte Inglés del centre de València firmant discos a partir de les 11 del matí del proper dissabte 29 de febrer. Es preveu que siga un acte multitudinari, tal i com va succeir en les edicions precedents de 2017 i 2018. Els concursants expulsats fins el programa d’ahir es desplaçaran a firmar discos a Sevilla.

Pel que fa a l’anàlisi de la Gala d’ahir, la número 6, cal remarcar que per fi arribem a la meitat del programa. Des de fa unes setmanes, Samantha està agafant confiança i protagonisme, no sols dins la casa d’Operación Triunfo, sinó també a cada gala de diumenge. Ja és habitual, que el presentador Roberto Leal interactue amb Samantha per fer broma en diversos punts del programa. Però és que ahir quasi es va convertir en copresentadora. Sam es va posar en mode psicoanalista i el presentador li va proposar que analitzara al jurat. Com era d’esperar, la de Beniarrés no es va mossegar la llengua, i va aprofitar per enviar un missatge a Natalia, la membre del jurat més polèmica.

Fins a tal punt que, la seua fenomenal interpretació de “La lista de la compra” que li va valdre creuar la passarel·la una nova setmana, quasi queda en un segon pla. L’actuació de Samantha amb Rafa va ser rebuda amb de molt bona gana pels fans i pel jurat i va vindre amb sorpresa final: un bes als llavis dels dos cantants.

Gala 6

Pel que fa a la resta de coses que van passar a una moguda Gala 6 cal remarcar el lamentable comportament de la cantant convidada Estrella Morente. L’artista de flamenc va ser convidada a cantar “Volver” amb Nia, com a premi i privilegi per ser nomenada favorita la setmana passada. La cantant andalusa, casada amb un torero, va afegir sense avisar ningú, uns versos protaurins defenent el món del toreig. Amb la conseqüent descol·locació de tots els presents i l’audiència també. Tota una falta de respecte, primer a Nia perquè en una actuació en directe la treu completament de la situació. Després perquè aprofita un espai públic en horari de màxima audiència per fer apologia i defensa de la tauromàquia.

Tot fa pensar que aquest lamentable comportament ve per respondre d’alguna manera a les opinions vessades per Maialen en les quals titllava de nazis i psicòpates els taurins. Tal i com han informat des del programa, Tinet Rubira (director de Gestmusic) i professors, ningú sabia de les intencions. Però no han tingut la valentia ni de desacreditar la cantant ni de demanar disculpes pel que va fer. Almenys Alba Reche, la concursant il·licitana de l’edició passada sí va considerar oportú posar un tuit que ens representa.

I les coses importants de veritat en el concurs es van desenvolupar d’una manera quasi sense sorpreses. Anne va ser la concursant expulsada, propiciant la ruptura de l’única parelleta confirmada a l’Acadèmia. En contraposició el seu estimat Gèrard va ser triat favorit per l’audiència. Destacable també que cap concursant ha repetit com a favorit. Podria haver passat desapercebut però aquesta Gala 6 també passarà a la història com la primera en la qual els professors no van salvar cap dels 4 nominats pel jurat. Així que, després que Eva fora salvada pels companys, van quedar nominats Bruno, Hugo i Rafa. Per finalitzar, destacar l’actuació grupal que ha sigut sense dubte la millor del que portem de programa.

Samantha favorita

Et recordem que per a votar GRATUÏTAMENT a Samantha com a favorita cada setmana, necessites lapp d’OT. Descarrega-te-la al mòbil i tauleta, registra’t amb el teu compte de Google o Facebook i vota. Tens una oportunitat cada dia per votar-la i també a salvar al nominat o nominada que cregues que ho mereix.

Recorda també que a Twitter pots conversar i debatre en valencià sobre OT amb l’etiqueta #elrOTllo20. Us podeu sumar cada diumenge al fil durant la gala, o qualsevol dia emprant l’etiqueta el hashtag.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €