Pren la metxa! Concerts de les Falles 2020

Hui 5 de març es pot dir que es pren la metxa del gran festival de concerts que són les Falles 2020 de València. A partir de d’aquest dijous la ciutat de València s’ompli d’oferta cultural i musical mainstream, però també de plans alternatius, concerts, sessions de DJ’s, activitats, tallers, i molts més esdeveniments. Amb aquest article tractarem de fer-vos arribar totes les propostes que ofereixen els barris de València.

Jardins del Real

El concert que obri les Falles 2020 serà aquesta nit als Jardins del Real amb Ley DJ, Second i Varry Brava. Si vos agrada el cartell i la cervesa Amstel encara esteu a temps de demanar-ne una en el vostre bar favorit. I és que la manera de trobar entrada per aquest concert és introduint a la web els pincodes que porten les etiquetes de les cerveses. Desconeixem el preu de l’entrada sense pincodes.

Demà 6 de març, també als Jardins del Real tindrà lloc el concert de Falles de Rock FM en honor al 50 aniversari de Woodstock. El concert anomenat Peace&Rock&Fallas comptarà amb artistes com Carlos Tarque, Aurora García, Germán Salto o Toño López que interpretaran clàssics de The Who, Joe Cocker and The Grease Band, Janis Joplin, Jefferson Airplane i molts més. Les entrades es podran recollir en centres El Corte Inglés i a les oficines de RockFM en horari d’oficina.

Falles 2020

Continuem als Jardins del Real de València, on tindrem un gran concert sota la marca del festival Pirat Rock de Gandia. SFDK, Green Valley, Kaze i Nativa són les 4 bandes que oferiran una vesprada-nit de rock, rap, mestissatge i fusió. Les portes obriran a les 18:30 i a partir d’ací, vora 7 hores de música. Com sempre ens agrada fer quan no veiem cap ni una dona en festivals d’aquest tipus en ple 2020, donem un tiró d’orelles als responsables del cartell. Senyors organitzadors del Pirata, preneu nota per a la pròxima. Entrades disponibles ací.

Falles 2020

El mateix dia La Mutant obri les portes pel concert de Fem Ballar La Revolució, del qual ja us vam parlar a aquest article. També coincideix amb l’Iboga Winter Fest que se celebra a la Sala Repvblicca de Mislata.

Junta Solar Fallera

La Junta Solar Fallera és una agrupació de les falles combatives i populars de València. S’integren les Falles Populars Autogestionades del Cabanyal, la Falla Popular i Comuna Saïdienca, les Falles Populars de Benimaclet, les Falles Populars i Combatives i Ca Revolta.

Es tracta d’una festa oberta i autogestionada, fruit del treball conjunt de diversos col·lectius. S’ofereixen un fum d’activitats des de demà, quan es presentarà el tradicional llibret i fins la mateixa nit de la cremà del dia 19. Seguiu les publicacions que fan a les xarxes per assabentar-se de la venda de tiquets i participacions dels concursos.

Falles 2020Plan B

Del 14 al 19 de març, teniu a la Plaça Sant Sebastià el Plan B. Concerts, DJ’s, food trucks, activitats infantils, barra a preus populars i molt més, en un festival que ha conformat un gran cartell. Mestissatge, indie, pop-rock, sons tropicals… tot amb accés lliure.

Casal 5 Estrellas

El Centre del Carme programa per tercer any consecutiu un conjunt d’accions amb les quals busca unir la creació contemporània amb les Falles. Dins del programa CCCC. Les Altres Falles, el dissabte 7 de març s’activaran les instal·lacions-falles ‘Efluenow’ de Raquel Rodrigo i ‘Les jouetes voyeurs’ de Milimbo, produïdes pel GVA Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, durant la inauguració del Casal Cinco Estrellas de Mahou. Durant els posteriors dies els concerts són a les 19.00 hores, perfectes per al tardeo entre música en directe i «mahoucletà». Entrada gratuïta fins completar aforament.

Falla Arrancapins

La Falla Arrancapins està caracteritzada pel seu compromís social i polític. També viuen les Falles com una festa popular, i han preparat un seguit d’activitats des d’aquest dissabte 7  fins la cremà del dia 19. Destaca el Concertàs de Falles del 16 de març amb X-Fanekaes i Ainda Não Street Band, al carrer del Pintor Vila Prades. També passacarrers, correfocs, activitats infantils i sopars i dinars al carrer.

La peligro

La sala La Peligro situada a la Plaça Hondures, també tindrà una programació especial de Falles amb Biano, DJ Be Happy i Low Syndicate.

Orquestres

I per acabar si sou fans d’alguna de les orquestres de revetla més famoses. Ací us deixem les seues particulars gires en aquestes Falles 2020.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €