Descobreix la història de la valenciana que es convertí en ídol de K-POP

Seúl, 15 de juliol de 2012. Un cantant fins aleshores desconegut en occident, Psy, trau una cançó que trencaria rècords arreu del món: “Gangnam style”. Aquell dia, els oients de tot el planeta rebérem una plantofada d’un país fins aleshores a les perifèries musicals: Corea del Sud.

Arribava l’onada coreana: formacions com Girl’s generation o BTS anaven a posar damunt de la taula la música pop feta per un país desconegut.

I en això arribà Daniela. Gràcies a La Represa ara pots descobrir la història d’una valenta que va enviar un vídeo a un càsting i amb 18 anys s’ha convertit en en la Visual i Lead Vocalist, o el que és el mateix, en la imatge i veu principal d’una nova formació de K-POP.

Cinc xiques, dos coreanes, una xinesa, una italiana i una valenciana seran la primera formació de K-POP amb orígens mixtos. Perquè de la mateixa manera que el K-POP arribà fins ací, ara Europa arriba al K-POP.

Vols saber les claus de la nova formació de K-POP internacional que a l’estiu farà el primer concert? Daniela Lacave ens ho explica i en la nostra llengua. No et perdes l’entrevista que t’oferim en exclusiva i abans que ningú.

Podreu escoltar La Represa per iVoox, iTunes, Spotify i Youtube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €