Curra, gasta, curra, gasta

antitesi

Dani Castillejo és un raper que pren l’àlies Antítesi i que va publicar a inicis d’any un EP anomenat Tota una vida. Açò del confinament pel coronavirus el va agafar a Xert però ell és de Torrent. El famós bolero d’Antonio Machín “Toda una vida” era un cant a la fidelitat eterna en l’amor. Però Antítesi ni fa boleros ni ha vingut a parlar dels seus amors. En realitat els amors poden ser volàtils però els hòmens estarem lligats eternament a la faena, ens agrade més o menys, sigue esta més o menys dura. I sobre el treball, sobre el valor d’este, sobre el què fem amb els diners que guanyem, reflexiona i versa Dani Antítesi. Serà el fet de ser sociòleg (com Nach!), serà l’escola del rap polític.

El cas és que estes cançons, composades l’any passat i publicades al gener, quan tot açò de la pandèmia ho vèiem lluny lluny lluny i ens en rèiem de la gastronomia xinesa, ja feien pal·les un sistema vulnerable al 2019 que mai s’havia recuperat del tot de 2008. Antítesi es situa entre el desesperat al qual les coses que voldria fer se li esmunyen entre els dits perquè no hi ha prou temps ni prou diners i els amics que el punxen per anar amb un Audi roig, que corre més. Cadascú a la seua manera ens situem en eixe impàs. No sabem com serà el món post-Covid però no fa pinta que amb un Audi roig que corre més arribem més lluny.

Musicalment Antítesi rapeja tant pegant-li a l’autotune i al trap com amb unes bases més clàssiques, compta amb la col·laboració d’Homes Llúdriga i de Marina de Maluks, tots filles i fills del rap polític.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €