Funksessions i nou tema “Otro lugar” de Funkiwis

La banda valenciana Funkiwis ha revolucionat les xarxes socials amb les seues Funksessions durant el confinament. El grup ha versionat sis cançons per a tots els seus seguidors. Teletranspórtate ha sigut el tema encarregat d’iniciar aquesta idea. Óscar i Alejandra ens traslladen a 2015 amb aquesta versió que interpreten al sofà de casa i amb la presència estel·lar de la seua gata Brota. Una cançó molt encertada per a aquests últimos mesos en els que la música ens ha acompanyat i ens ha transportat mentalment fora de les nostres cases.

https://www.instagram.com/p/B_NVc2JF2WJ/

Amb ulleres de sol i camises estampades, Jota, Manu i Vincen posen ritme al segon tema. Sols han necessitan una guitarra, una trompeta i un baix per a posar a ballar als seus seguidors. El resultat d’aquesta mescla és funk al més estil Funkiwis.

https://www.instagram.com/p/B_VEVqoFTMr/

La tercera entrega d’aquesta Funksessions ve de la mà de Lluís i Salva, cantant i guitarrista respectivament, que versionen Ritmo Hostil amb un estil més reggae/dub. Sens dubte, es tracta d’una combinació explosiva de la banda valenciana.

https://www.instagram.com/p/B_fW1P0l7VK/

No sé qué voy a hacer és el tema de Kase. O al que Salva i Vincen acompanyen amb la guitarra i el baix. Una unió i un resultat tan increïble que, fins i tot, el propi raper ha dit que se li han posat els pèls de punta en escoltar-la. Segurament, una versió que els seguidors de la banda valenciana no oblidaran.

https://www.instagram.com/p/B_nFPugFkMo/?igshid=19ri73exnbap5

La quinta entrega va treure la part més còmica i divertida del grup amb una versió humorística de Dos Hostias. Lluís canta en una espècie d’altar, mentre que Jota toca la guitarra amb un abric curiós més propi dels cantants de trap que d’un grup de funk-rock.

https://www.instagram.com/p/B_xdP_Glw0Y/?igshid=709204ug8hwq

La banda valenciana ha tancat aquesta Funksessions interpretant el tema Gente de nunca amb la veu d’Óscar i la presència de Jota a la guitarra, que pertany a l’últim disc, Baile de Buitres. Funkiwis han fet gaudir als seus seguidors amb aquesta iniciativa.

https://www.instagram.com/p/B_5HlJjlIiH/?igshid=15so0wepqeskq

OTRO LUGAR, EL NOU TEMA DE FUNKIWIS

La banda ha publicat Otro lugar, una cançó que parla de la deshumanització i trobar la nostra part més salvatge. Aquest single reflexa, una vegada més, les arrels del grup amb una combinació funk-rock amb el baix, els vents i l’electrònica.

A més, la banda ha estrenat el tema amb un videoclip realitzat per Carles Mas i Ainhoa Muñoz que intenta plasmar el que diu la cançó, amb algunes escenes més divertides i amb cert to humorístic i crític.

Foto: Ainhoa Muñoz

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €