Això què és, Maria Juan?

això-què-és-maria-juan

Els temps canvien i el streaming ha vingut per quedar-se. Maria Juan, tot i que senyora analògica convençuda que és, vol entendre com funciona. Per això s’ha inventat “Això què és?”, el primer espectacle en valencià que es podrà veure des de la plataforma de streaming “Haz que no pare”, una iniciativa que es presenta com una solució a la situació actual i a les mesures de distanciament social.

El xou s’estrenarà el dimecres 1 de juliol i els assistents podran gaudir de l’espectacle de dos maneres diferents: presencialment en la sala o a través de la pantalla d’un dispositiu, és a dir, per streaming.

Presencialment serà en Centro Excursionista Bar, però les entrades ja estan esgotades. Les mesures de distanciament social i d’aforament farà que siga un espectacle més íntim i, com diu la mateixa Maria Juan, “una cosa selecta, vip”.  O per streaming en la plataforma “Haz que no pare”. Encara estàs a temps de comprar la teua entrada. Malgrat no poder veure la còmica en carn i ossos, els avantatges que té aquesta opció és que pots seguir el xou des del sofà de casa, en una hamaca al jardí, en el lavabo amb el teu mòbil… Tens infinitats d’opcions.

A més, no estarà sola, sinó que anirà molt ben acompanyada amb dos col·laboradors: Lluís Mosquera i María Zamora. Maria Juan sempre pensant com fer comèdia, perquè viu instal·lada en el drama. Lluís com a bon poeta, és un intens. I la tercera en discòrdia només vol ser rica. Perquè guapa ja és. Aquests tres s’han comboiat per fer-nos riure i ja no hi ha marxa enrere.

Maria Juan és incapaç de viure allunyada dels escenaris i de les rialles de la gent. I nosaltres gaudim de cadascun dels seus espectacles i aquest ens fa replantejar-nos una pregunta: això què és?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €