Atramentum, una websèrie de thriller i misteri

atramentum-serie

Atramentum és la primera obra de Carlos Ruiz que veu la llum 6 anys després del seu rodatge. Aquesta websèrie de thriller i misteri, que es pot veure a través de YouTube, compta la història de Joan, un jove aficionat a l’escriptura que, davant un bloqueig creatiu i vital, decideix independitzar-se. En el seu nou pis trobarà la inspiració que buscava.

La sèrie està gravada íntegrament entre València, Puçol i Port de Sagunt. A més, a diferència d’altres websèries, que solen apostar per un gènere més lleuger i un format més breu, Atramentum consta de 12 capítols de 25 minuts de durada cadascun.

El repartiment l’encapçalen Jaume Nieto, Estela Muñoz, Paco Iváñez, Miguel Seguí, Fernando Soler, Laura Pellicer, María Poquet i Victoria Salvador, als que s’uneixen també altres professionals valencians de la interpretació.

LES LIMITACIONS DEL PROJECTE

La sèrie va eixir endavant sense comptar amb cap mena d’ajuda econòmica externa, un reduït equip humà (amics, exalumnes i professors de l’Escola de l’Actor de València) i un material tècnic molt limitat (una càmera reflex i un micròfon). L’augment de la demanda de continguts d’entreteniment durant aquest confinament fa que siga una ocasió perfecta per publicar, sis anys després, tots els capítols de la sèrie.

El projecte, que va prendre forma sobre el paper l’any 2013, es va rodar entre els mesos de gener i juny de 2014, una època en la qual s’arrossegava una profunda crisi econòmica que afectava el sector cultural. Malgrat tots aquests entrebancs, la websèrie ja és una realitat.

Foto: @atramentumwebserie

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €