Així queda el cartell del Feslloc 2020

feslloc 2020

El Feslloc, que se celebrarà el segon cap de setmana de juliol al terme municipal de Benlloc (la Plana Alta), reduirà el nombre de grups que actuaran el dissabte —el dia fort del festival— per poder respectar les mesures sanitàries. El Diluvi, Feliu Ventura i Jonatan Penalba no actuaran aquest any, posat que han cedit el seu espai i els recursos destinats a la seua actuació per possibilitar la viabilitat de la present edició. No obstant això, l’organització els convidarà a participar l’any vinent.

Aquest canvi es deu a l’adaptació del Feslloc a les mesures sanitàries que, a falta de protocols d’institucions públiques concrets per als festivals, ha obligat a l’organització a ser, fins i tot, més curosos. La reducció de grups s’ha fet de mutu acord amb els managements. Aquesta decisió permet espais de temps més grans entre les actuacions per assegurar la neteja d’equips i dels espais comuns.

A més, es redueix la durada de l’edició, que començarà a les 16 h i s’acabarà al voltant de la mitjanit, simplificant també la gestió dels espais del públic. Per tant, el cartell del dissabte el protagonitzaran La Fúmiga, Smoking Souls, Jazzwoman, Tardor, Tesa i Cactus. Mentre que dijous i divendres actuaran a l’auditori de Benlloc, i només per als veïns de la localitat, Pau Alabajos, Gem, Andreu Valor i Xiomara Abello.

La campanya solidària “Cuidem la música, cuidem-nos!”, per crear un fons solidari per programar més música en valencià al llarg de l’any, ha tingut una bona acollida. La iniciativa segueix en marxa fins al 19 de juliol, però si les aportacions es fan abans d’aquest diumenge a les 19 h, es podrà participar en el sorteig per anar aquest any al Feslloc. A més, l’organització prompte anunciarà el primer grup que tocarà fora del festival.

Finalment, unes 160 persones, i no 100 com es va dir inicialment, podran anar de públic i tindran una cadira assignada. Els seients estaran separats un metre i mig i la mascareta serà obligatòria quan no es respecte la distància de seguretat. A més, es netejaran els banys després de cada ús. Aquest diumenge l’organització anunciarà els guanyadors del sorteig.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €