La Fúmiga estrena nou single: “L’Aposta”

la-fúmiga

Després de la bona acollida de “Fanàtics de la serendipitat“, arriba “L’Aposta“, el nou single de La Fúmiga que compta amb la col·laboració de Maluks. Es tracta del tercer capítol de l’EP Pròxima parada.

El tema va acompanyat d’un videoclip, creat per Icònic, en el qual es conta la història de la cançó amb un llenguatge poètic i subtil, utilitzant la dansa com a element narratiu. El clip està de nou protagonitzat pels dos joves ballarins Carla Moll i Guillem Jiménez, i està enregistrat a la Marina Baixa.

La Fúmiga ha jugat amb la cronologia dels fets i s’ha botat el nuc de la història per oferir abans el desenllaç. Després del primer capítol “Fanàtics de la Serendipitat” on naixia l’atracció al tren de rodalia entre els dos joves i s’acomiadaven després de passar la millor nit de les seues vides per la capital de la Safor, en aquest tercer capítol són ja una parella que es troba en un moment delicat de la seua relació. Però haurem d’esperar a la pròxima entrega per saber què va succeir fins a arribar a aquest final.

La lletra juga amb el joc de paraules entre la posta de sol com a metàfora de la fi d’una relació i l’aposta decidida per ella, tot camuflat dins d’uns versos que expliquen la recerca de la millor posta de sol arreu de la Mediterrània, que sols es pot contemplar a les Illes Balears.

La cançó —amb ritmes pop, sonoritats estiuenques i les característiques melodies de la potent secció de vents de la banda— va ser enregistrada i produïda novament per Mark Dasousa a l’Atomic Studio d’Ondara.

UN EP DE TRES TEMES

La Fúmiga reunirà en un EP tres cançons, amb els seus corresponents videoclips, que anirà presentat al llarg d’un estiu on el grup d’Alzira tornarà als escenaris amb la gira “Tournar a començar”.

L’EP està basat en la trilogia fílmica Before de Richard Linklater. En tres capítols es conta la història d’uns joves que es coneixen per casualitat i viuen una relació amorosa a mitjan camí entre les comarques de la Ribera i la Marina.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €