Lo Puto Cat publica dos remixos oficials de La Gossa Sorda

Lo-Puto-Cat

Lo Puto Cat i la discogràfica Maldito Records uneixen forces per llençar de forma oficial dos dels grans èxits del DJ: els remixos de “Camals Mullats” i “Esbarzers” de La Gossa Sorda. El DJ dels Països Catalans s’ha proposat fer-nos ballar, i ho ha aconseguit.

Es tracta de dos dels remixos que va publicar fa uns anys com a bootleg, és a dir, que la seua edició no estava autoritzada. Però, gràcies a aquesta discogràfica, les noves versions compten amb tots els permisos necessaris. Per tant, les cançons passen d’estar exclusivament als perfils personals del DJ a estar-ho també a les plataformes de streaming.

Així que el DJ català està començant a col·laborar amb les discogràfiques i endinsant-se en el món del remixos oficials. A més, vindran altres versions que també podrem gaudir en les plataformes de streaming d’àudio.

En la nova versió de “Camals Mullats“, el DJ remescla de nou el que ja havia remesclat en la versió de 2017, és a dir, fa un remix del mateix remix. No obstant això, l’experiència de tots aquests anys fa que el resultat siga de millor qualitat i, a més, té una nova sonoritat. El remix ja ha superat les 10 000 reproduccions a Spotify.

Després del remix de 2016 del tema “Esbarzers” (la segona versió amb més visualitzacions al seu canal de YouTube), arriba la remasterització d’aquest. En aquesta ocasió, la versió no és nova, sinó que Lo Puto Cat ha arreglat el so de la cançó. Per tant, l’essència d’aquest remix que va tindre tant d’èxit es manté.

Foto: @loputocat (Instagram)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €