5 videoclips per encetar la setmana

El panorama musical valencià continua oferint-nos contínues novetats. En aquesta ocasió, es tracta de cinc singles amb els seus respectius videoclips que han llançat aquest cap de setmana. El grup Maluks ens sorprén amb un nou tema, ‘Olor d’Ones’, la banda Tito Potent ens presenta ‘La fera’ i Negossiet Studio ha llançat ‘Zanca’, un tema escrit abans de la quarantena. Els joves de Vienna presenten ‘Alacant o el Pop d’aquí’ i Nova Caeli reapareix amb el seu nou tema ‘El Juego’. Un total de cinc noves cançons que donen mostra que el panorama musical valencià està ben viu.

”OLOR D’ONES” – MALUKS ft. MIREIA (Pupil·les)

La banda valenciana Maluks estrena hui el seu nou videoclip “Olor d’Ones”, junt amb Mireia, de la banda Pupil·les. Un cant a l’estima i a la mar. Una cançó per acomiadar l’estiu amb bona vibra i un poc de nostàlgia. A més, aprofiten la cançó per a reivindicar la presència de dones als escenaris. Ho fan fusionant diversos estils i amb un objectiu clar: fer ballar a tothom. Aquest nou treball de Maluks ha estat gravat a València, el videoclip ha sigut el resultat d’un Treball Final de Grau de Comunicació Audiovisual de l’UJI.

 

”LA FERA” – TITO POTENT ft. PSALMIST

Tito Pontet torna amb La fera, un single que mescla l’afrobeat amb el rocksteady típic de la banda. Per a això, compten amb la col·laboració de dos membres de la banda barcelonina Ànima Afrobeat Ensemble: el cantant Joe Psalmist, que signatura i canta un fragment de la cançó, i el fundador i guitarrista Aaron Feder, que la produeix.
El single naix al costat d’un videoclip d’animació i d’una versió dub a la manera dels cara B dels discos jamaicans que ha sigut remesclada per Roberto Sánchez.

”ALACANT O EL POP D’AQUÍ” – VIENNA

Els dos joves alacantins del grup Vienna, Pau i Artur, tornen amb el seu nou videoclip ”Alacant o el pop d’aquí”, la nova cançó i avançament del nou disc que estan creant i que té previst sortir cap al 2021. Una cançó que sorgeix d’un poema d’Alberto Conejero Lopez i que és un homenatge a la vida a la seua ciutat natal, al ritme de melodies fresques del mediterrani.
Per a la producció de la cançó han comptat amb Chico Malo i per a la mescla amb To Furtat. El videoclip, que recorre els paisatges de la serra d’Alacant està fet per Desenfocant Prods.

”EL JUEGO” – NOVA CAELI

La valenciana Nova Caeli torna amb una sèrie de propostes musicals, aquesta vegada en castellà i sota el títol ”El Juego”. Com és costum, l’artista mescla el R&B amb el seu propi estil de pop, experimentant en les seues arriscades creacions artístiques. En aquesta ocasió, Patricia Caeli presenta un tema que convida a tirar avant després d’un joc que ‘sol escaldar’. La lletra està composta per ella mateixa i està produïda i gravada per la Selva Estudis. La cançó naix acompanyada d’un videoclip amb una fotografia molt oriental, produït de mà de Bufet Visuals.

”ZANKA” – NEGOSSIET STUDIO

Des de Pego (Marina Alta), Negossiet Studio ens porten una nova proposta musical. Zanca és el seu últim tema i l’han llançat al costat del videoclip. Una prova més de la seua aposta per la renovació musical que creuen que demanda el mercat.
Sota el hastagh #IlNegozzioNoEstabaMuertoEstabaDeParranda van anunciar el llançament d’aquest nou tema, que segueix la seua línia urba que naix de la caricatura que alguns artistes musicals del mainstream valencià han fet de la música més lligada a classes baixes.
La cançó està composta per Ayoub i produïda per Yung K. Skullboy s’ha encarregat del Mix & Màster i Bapvap ha sigut el creador del vídeo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €