Amor tòxic i dependència emocional: així és el nou thriller valencià

 

Després del seu recent pas pel Festival de Màlaga, la distribuïdora Alfa Pictures va estrenar en cinemes el divendres 18 de setembre la pel·lícula “L’ofrena”, un profund drama romàntic i psicològic de Ventura Durall, protagonitzat per Alex Brendemühl, Verónica Echegui, Anna Alarcón, Pablo Molinero, Josh Climent i Claudia Riera.

El cineasta Ventura Durall torna al cinema de ficció després de més de deu anys des de ”Les dues vides d’Andrés Rabadán” i una gran carrera al cinema documental.
La pel·lícula és un thriller psicològic sobre la culpa i el perdó a través d’un triangle amorós sota l’eslògan ‘Es pot reescriure el propi passat?’. Violeta (Anna Alarcón), una prestigiosa psiquiatra, rep una visita inesperada a la seua consulta. Es tracta de Rita (Verónica Echegui), la dona de Jan (Alex Brendemühl), un antic amor d’adolescència de Violeta que va marcar la seua vida després d’abandonar-la de manera traumàtica vint anys enrere. Rita acudeix a Violeta amb el pretext de recuperar l’amor del seu marit. No obstant això, el que Violeta desconeix és que aquesta visita és el primer pas de Jan per a intentar reescriure la seua història.

Està produïda Nanouk Films, Fasten Films, SUICAfilms i Bord Cadre Films, amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura, ICEC, ICAA, À Punt i TV3 i rodada entre Barcelona i la província de València, en paratges com la serra d´Irta, Sagunt o Bunyol, entre altres.
A València pot veure’s als Cinemes ABC Park de València (C/ Roger de Lauria, 21) fins a aquest cap de setmana i es pot trobar en català i en castellà.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €