Nou cicle dels Concerts de la Pèrgola

La Pèrgola de Cerveses Alhambra, en la Marina de València, encara el segon cap de setmana de la nova temporada de concerts. El nou cicle acollirà un total de 14 dates i 28 propostes musical cada dissabte des de setembre fins a desembre de 2020 d’11:30 a 14:30h. 

El ja clàssic de l’oci cultural de la ciutat arranca nova temporada sota les restriccions de seguretat marcades per l’actualitat sanitària. Per això, mantindran les directrius de la temporada d’estiu: l’aforament màxim serà de 400 persones, el públic estarà assegut i només es podrà entrar adquirint una entrada prèviament en enterticket. A més, l’organització ofereix la possibilitat de seguir els concerts en streaming gratuït a través de YouTube i Facebook de la Marina de València.

Els concerts, que protagonitzaran aquest dissabte Aina Palmer i Camellos , són un atractiu com a proposta d’oci diürn, així com d’activació de l’espai públic. Usen com a escenari i símbol de l’esdeveniment la pèrgola modernista de la dàrsena valenciana. A més, és una mostra de varietat artística, paritat i conjugació territorial, ja que compta amb artistes de València, així com de voltants.

En les pròximes setmanes podrem veure sobre l’escenari a alguns grups com Jonatan Penalba, Pep Gimeno ”Botifarra”, Ricardo Lezón o Els Germans Cubero, entre altres encarregats d’acostar tota mena de música al públic al costat del mar.

HORARI DE CONCERTS

SETEMBRE

19/09/20: Pablo Und Destruktion + Tú ves Ovnis

26/09/20: Camellos + Aina Palmer

OCTUBRE

03/10/20: Marcelo Criminal + Cabiria + Amy

10/10/20 (Especial 9 d’Octubre): Làuder + Jonatan Penlba

17/10/20: Norton + Montefuji

24/10/20: Maga + Ela Vin

31/10/20: Los Hermanos Cubero + Íñigo Soler

NOVEMBRE

07/11/20: Polock + Glas

14/11/20: Cobra + Chavalan

21/11/20: The New Raemon & Ricardo Lezón + Adiós Amores

28/11/20: Nueva Vulcano + Tenda

DESEMBRE

05/12/20: Alice Wonder + Ed Bloom

12/12/20: Pep Gimeno “Botifarra” + Maderita

19/12/20: Yawners + L’Últim Europeu

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €