Recta final dels XV Premis Ovidi

La XV edició dels Premis Ovidi afronta la recta final cap a la celebració de la gala de 2020. Uns premis organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor que des de 2006 es celebren anualment per a guardonar als artistes i promotors que han publicat música popular en valencià en el transcurs d’un any.

Enguany, declarat com a ‘Any Ovidi’ per complir-se 25 anys de la mort del cantant i actor alcoià, es preveia replet de concerts i actes en la seua memòria. Molts d’ells s’han vist truncats per la crisi sanitària, però no serà el cas del lliurament de premis. Els guanyadors es coneixeran el 8 de novembre al teatre Calderón d’Alcoi, ciutat natal d’Ovidi Montllor, en una gala conduïda per Amàlia Garrigós i Xavi Castillo.

Les categories premiades van des de la millor cançó d’autor, folk, hip-hop, electrònica, pop rock i mestissatge fins a la millor lletra, producció, disseny i videoclip. A més, amb motiu de la celebració de l’Any Ovidi, l’organització ha afegit el premi a la millor versió d’Ovidi Montllor i la millor cançó sobre la pandèmia. L’Escola Valenciana, per la seua part, atorga el premi al millor disc o maqueta d’artistes revelació. El termini per a presentar candidatures acaba el 20 de setembre, per fer-ho, has d’enviar la teua peça a elcorreudelcom@gmail.com 

Com cada any, només podran presentar-se artistes valencians, independentment del seu lloc de residència, amb cançons publicades entre l’1 d’octubre de 2019 i el 20 de setembre de 2020. Seran valorades per un jurat professional de la crítica musical, el disseny gràfic i la producció audiovisual.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €