Amaia visita la ruta del Bakalao

Després de l’acollida de ‘Todo me sabe a poco’, Alizzz torna amb ‘El encuentro’, el seu nou single de mà d’Amaia amb el qual el productor de cantants com C.Tangana o Dellafuente deixa d’estar en un segon pla per a ser la cara de nous èxits musicals. El videoclip està enregistrat per BRBR Films i produït per Garlic Films. La direcció artística ha sigut de C.Tangana.

 

La sorprenent col·laboració amb Amaia és una prova més del que ha demostrat des del principi de la seua carrera, i és que des que va eixir d’Operación Triunfo s’ha dedicat a crear la seua pròpia música sense deixar-se influenciar.

Alizzz presenta un nou videoclip ambientat en els anys 90. ¿Qué vamos a hacer? El vídeo comença amb la imatge de resposta al que passarà a final. Una premonició de com acabarà la nit que està a punt de començar, i és que tots dos es transporten a la ‘Ruta del Bakalao’. Amb Cullera de fons i durant una llarga nit en la mítica discoteca ‘Spook’, transcorre el vídeo amb tocs de techno, records a Ximo Bayo i l’efecte de les drogues, representat sota els efectes borrosos.

Més enllà de la ubicació o els cotxes antics, són molts els elements que ens transporten a la dècada 80-90. Es pot apreciar només amb el format, que sembla gravat amb una cambra antiga, ja utilitzat per Alizzz en el seu anterior videoclip. A més, l’estilisme, que és obra de Carolina Galiana i Andrea Ramil, aporta un toc vintage heretat del punk, amb combinacions asimètriques i cuir, acompanyat de camises estampades.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €