Artistes, últims dies per a inscriure’s als Premis Carles Santos!

La Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular del Institut Valencià de Cultura (IVC) manté obert fins al pròxim 31 d’octubre el termini de presentació de candidatures per a la tercera edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que s’entregaran a Alacant el 9 de desembre.

Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2018

Els grups i músics valencians i valencianes de tots els estils que hagen presentat disc, hagen estrenat un vídeo musical o hagen realitzat una gira entre l’1 de novembre de 2019 i el 31 d’octubre de 2020 poden inscriure’s per participar mitjançant un formulari online on poden pujar tota la informació relativa al seu treball.

Així es posen en marxa els tercers Premis Carles Santos de la Música Valenciana. El guardó és l’estatueta que reprodueix el piano intervingut per Carles Santos canviat de nom El piano que escolta realitzada en el taller de l’escultor Jaume Espí. A més, els guanyadors del certamen tindran la possibilitat de formar part del Sonora Circuit de la Música Valenciana de l’any 2021.

Els Premis Carles Santos de la Música Valenciana atorgaran guardons en les següents 17 categories: artista o grup revelació, millor disc de cançó d’autor, millor disc de música de repertori, millor disc de recuperació de patrimoni musical, millor disc de músiques d’arrel, millor disc de fusió, mestissatge i urbana, millor disc de jazz, millor disc de pop, millor disc de rock, millor disc de música per a famílies, millor cançó, millor disseny, millor vídeo musical, millor gira, millor disc i premi d’honor.

A més, es tornarà a incloure el premi del públic, que es decideix per votació popular online i s’admetrà només un vot per IP. Per a valorar els treballs presentats, es configuraran dos jurats específics i la llista de nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020 es farà pública al mes de novembre.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €