Néstor Mir s’escenifica a si mateix

El cantant Néstor Mir portarà el seu últim disc ‘Un immens i infinit continent’ a la Sala Ultramar entre el dijous 5 i el diumenge 8 de novembre. Així, l’artista recrearà la recerca d’un lloc ideal on instal·lar-se per tal de donar un gir a la seua vida. Es tracta d’un objectiu transcendental que es representa a través d’un concert en directe, real, amb quatre músics en escena, acompanyats per l’actor Jaume Ibáñez (Caterva Teatre) qui s’encarregarà de representar els múltiples personatges que formen part d’aquesta història. També hi participen la cantant, guitarrista i baixista Estela Tormo, fundadora de la banda alcoiana Júlia, el pianista Amadeo Moscardó, qui ha desenvolupat bona part de la seua carrera en projectes de jazz; i de productor i multiinstrumentista Juan Barcala, del grup Cándida, qui estarà a les baquetes.

La funció-concert, amb dramatúrgia i direcció de La Teta Calva, posa en escena un altre fracàs existencial del protagonista mitjançant un relat tragicòmic, àcid i irònic. La tensió que es deriva de l’afany per canviar de vida, la disputa entre el ser i el desig de ser, també és un llibre de títol homònim (Un inmenso e infinito continente) que sorgeix de la idea de l’obra.

Les experiències i pensaments de l’artista, que viu atrapat en el seu temps i en el seu espai, també es reflecteixen en una col·lecció de cançons escrites en valencià. Eixes composicions posen la banda sonora al viatge del protagonista i tenen el seu naixement en la voluntat de Néstor Mir d’anar-se’n a viure al Canadà. Un anhel que va sorgir després que el cantant i la seua família visitaren eixe país en estiu del 2018, quan Espanya li tornava la imatge “d’un país xicotet que discutia per ser encara més xicotet”. Davant d’aquesta situació, el músic es va adonar que necessitava alliberar-se geogràfica i mentalment. La seua voluntat de marxar i la impossibilitat de fer-ho es van plasmar definitivament en un disc.

L’àlbum Un immens i infinit continent va ser produït i arranjat per Miquel Àngel Landete (Senior i el Cor Brutal). En la gravació van participar els ja mencionats Amadeo Moscardó i Juan Barcala, a més de Pau Aracil (Arthur Caravan, Las Víctimas Civiles). El treball va veure la llum a través del segell Malatesta Records, fundat pel mateix Néstor Mir.

L’aforament sera reduït i les entrades ja estan disponibles.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €