Pluto TV: què és i com navegar-hi

Pluto TV, la plataforma de continguts en directe i sota demanda de Viacom ha desembarcat a Espanya amb una oferta molt generosa on prima la varietat. Es tracta de la primera AVOD (advertising-based vídeo on demand) totalment gratuïta i sense registre del mercat espanyol que, en el seu llançament, compta amb 40 canals exclusius i que a la fi d’any ja sumaran 50, amb la previsió de ser 100 en el 2021.

Pluto TV és un hibrid de la televisió convencional, amb publicitat, i les plataformes de pagament, com Netflix, HBO o Movistar+, amb canals temàtics de pel·lícules, sèries, esports, ‘realitys’ i infantil, entre una altra variada programació. És clar que l’oferta de Pluto TV, amb la seua gratuïtat, ni pot ni vol competir amb aquestes plataformes, ja que la capacitat per a presentar estrenes recents o fins i tot produir el seu propi contingut és molt superior a aquesta.

Com i des d’on navegar amb Pluto TV

Per a accedir a PlutoTV és imprescindible tindre internet, ja que l’accés al servei es pot realitzar a través de la pàgina web de la pròpia plataforma  i també pels sistemes operatius Apple TV, Android TV i Amazon Fire TV, i dispositius mòbils, tant Android com iOS.

Per a veure-ho en una ‘smart tv’ haurà d’anar al seu menú d’inici, entre en les aplicacions i buscar en la de Google Play. Una vegada dins, localitzar el logo de Pluto TV, entrar en l’aplicació i descarregar-la per a començar a operar amb el servei sense necessitat de registrar-se ni de cap contrasenya.

En el cas  d’instar-la dels mòbils o tauletes la mecànica serà la mateixa. Descarregar, com qualsevol altra app de la seu mòbil, Pluto TV.

Per últim, per a veure Pluto TV en ordinadors personals, l’accés més senzill és operar a través de la pàgina web de la plataforma.

La navegació és senzilla i intuïtiva, en entrar en la web o en l’app per a mòbil, arrancarà l’emissió de l’últim canal que hàgem vist. Fins i tot, entrant en la secció On Demand, no deixarem de veure en una finestra el que Pluto està emetent en viu en l’últim canal que hàgem visitat. Trobem alhora llistat de canals i guia de programació, a l’estil dels canals tradicionals, amb línies horitzontals de temps que permeten veure què s’està emetent en aquest moment i quins són els pròxims programes. La part On Demand és més similar a plataformes streaming tradicionals, amb accés a programes classificats per temes.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €