Com i quan gaudir del cicle ‘Pop, Rock…’ del palau

El cicle musical Pop, Rock… reprén la seua activitat al Palau de la Música de València el pròxim dijous 5 de novembre amb l’actuació del grup El Diluvi, per al qual ja no queden entrades. El festival també inclourà la presència de Funambulista, Juno, Senior i el Cor Brutal, Joan Miquel Oliver i Anni B Sweet. Els concerts tindran lloc al hall de l’auditori del passeig de l’Albereda amb entrada gratuïta.

El Diluvi

El cicle s’encetarà el dijous amb la formació valenciana El Diluvi, exponents de la fusió de ritmes mediterranis (cançó tradicional valenciana i folk) amb estils com la cúmbia, el reggae, la rumba, el pop anglosaxó o l’electrònica. El seu últim disc, Junteu-vos, va ser distingit com el millor àlbum de mestissatge en la II edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Els tiquets per a aquest concert ja estan exhaurits

Diego Cantero, conegut artísticament com Funambulista, interpretarà els temes lluminosos i emocionals que caracteritzen la seua carrera el dijous 19 de novembre. Així, repassarà el repertori dels seus cinc àlbums i tocarà les seues creacions més recents com “A un par de metros de ti”.

El 26 de novembre, el públic tindrà l’oportunitat de conéixer el projecte Juno, duet format per María Zahara Gordillo Campos (Zahara) i Martí Perarnau IV (Mucho). En el seu àlbum de debut, _BCN626, els dos canten amb delicadesa i fan sonar teclats i sistemes analògics.

Posteriorment, el dijous 3 de desembre, Miquel Àngel Landete i Endika Martín passaran revista als 10 anys de trajectòria de Senior i el Cor Brutal d’una manera diferent: apel·lant a l’oient i augmentant la interacció d’una manera íntima i directa.

Joan Miquel Oliver interpretarà els temes del treball Elektra, àlbum que completa la trilogia formada amb Pegasus (2015) i Atlantis (2017). L’antic membre d’Antònia Font oferirà un concert on desplegarà tota la seua imaginació i esperit experimental el dijous 10 de desembre.

Finalment, el recital d’Anni B Sweet tindrà lloc el 17 de desembre. L’artista malaguenya presentarà el seu quart àlbum, Universo por estrenar, el primer que ha gravat en castellà. Les seues dotze cançons conformen un tractat de pop amb tornades enganxoses i arranjaments d’electrònica.

El projecte és fruit de la col·laboració entre la regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, la direcció del Palau i un conjunt d’empreses promotores valencianes. D’aquesta manera, es vol incentivar la recuperació de la música en directe en espais segurs.

L’accés als concerts serà per invitació nominativa que es podrà obtindre a les taquilles i en la web del Palau de la Música quinze dies abans de cada actuació. Cada persona podrà triar un màxim de dues entrades. El hall del recinte tindrà un aforament limitat i estarà condicionat per tal de complir escrupolosament amb totes les mesures de seguretat sanitària (dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, seients amb distància interpersonal).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €