La Represa entrevista a Vicent Garcia Devís

El periodista Vicent Garcia Devís és el protagonista de l’últim programa de Ràdio Godella, La Represa. En una entrevista de durada major a allò habitual, descobrim la vida del corresponsal de Canal Nou a conflictes com el del Golf, l’antiga Iugoslàvia o Somàlia.

Periodista d’ampla trajectòria, recentment ha sigut descobert per les noves generacions arran de la seua aparició a la pel·lícula La Mort de Guillem, ja que fou qui donà veu a la família en la televisió pública valenciana al programa Crònica amarga, en aquell any 1993.

A banda dels informatius, també formà part dels programes documentals Fulles Grogues i Dossiers, on va conéixer a personalitats com Vargas Llosa, Evo Morales o Eduardo Flores, i va recuperar històries com la del roder Pinet.

Darrerament va formar part de Punt docs, programa d’À Punt recentment cancel·lat. A més, és l’autor de El Sàhara, la terra promesa, llibre sobre el conflicte publicat per la Institució Alfons el Magnànim.

 
Podreu escoltar La Represa per iVoox, iTunes, Spotify i Youtube.

Foto: Valencia Plaza

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €