La Represa entrevista a Paco Polit

Yo no soy la estrella aquí. Los jugadores son las estrellas. Estoy aquí para ejecutar las instrucciones del propietario como un funcionario. Voy a dar oportunidades a los jugadores jóvenes; claro, mezclándolos con más experimentados.

L’extracte, que va encendre les ires del valencianisme futbolístic, prové d’unes declaracions del president del València, Anil Murthy, a un mitjà internacional. Però… qui fou el periodista que encengué les ires del poble de Mestalla en seleccionar i traduir aquelles declaracions?

El de Paco Polit és un nom conegut al món del futbol valencià. Son pare, restaurador, fon també un dels primers entrenadors amb llicència nacional del nostre territori, i a dins de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, va impulsar els primers equips i competicions femenines.

I fill de poll, llémena. Paco ha sigut una veu reconeguda del periodisme esportiu valencià des de fa més de quinze anys, destacant pel seu projecte més personal, Veus Fé-Cé, on ha donat veu a un centenar de personalitats vinculades a la història del València CF.

Amb la nova entrega de La Represa, enregistrada a Ràdio Godella, descobrirem molts detalls sobre el futbol valencià, i la visió que a nivell internacional se’n té.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €