Propostes de #CulturaSegura a La Safor

L’Hostes arranca com a primer festival de l’any d’arreu del País Valencià i continua esperonant el compromís de LaCasaCalba amb un consum cultural que implica una atenció tranquil·la i sense aglomeracions, des de les butaques del teatre que mantenen la distància de seguretat i fomenten l’escolta atenta de les propostes eclèctiques del festival que van des del pop, jazz, folk, experimental, circ, i també amb dues actuacions d’arts escèniques tots aprofitant que el festival es desenvolupa en un teatre. Com cada any, els festival presenta una sèrie d’artistes de qualitat que tenim ben a prop, a la nostra terra.

El pròxim dissabte 23 de gener actuarà Andreu Valor qui presentarà Insurrecte, el resultat d’una novetat tangible en el nou projecte del cantautor que, a través de 10 cançons amb una sonoritat renovada. Dissabte 30 de gener el festival continua amb la proposta experimental La paella sònica, projecte multidisciplinar de l’artista i pedagog valencià Adolf Murillo encaminat a traslladar-nos cap altres territoris de la sensibilitat i connectar la nostra imaginació d’una forma totalment sinestèsica.

Ja en febrer, el dissabte 6, el festival continuarà amb l’actuació d’Antón Reixa, líder de Los Resentidos, una figura clau per entendre musicalment els anys 80 a l’Estat espanyol, des de la perifèria, cantant en gallec i transcendint les fronteres del seu país. I la darrera actuació musical d’Hostes serà de folk amb l’actuació d’Efrén López, un altre referent del folk d’ací que vindrà acompanyat des de Grècia per Kelly Tomá. L’actuació, prevista per al dissabte 20 de febrer, serà una trobada de dos amics compositors, vinguts dels extrems oriental i occidental de la Mediterrània, que han dedicat les seues respectives carreres a la creació a partir d’elements presents en les músiques d’arrel de diferents tradicions.

El festival clourà el dissabte 27 de febrer amb la proposta de teatre multimèdia de la companyia La Sonrisa del Lagarto que presenta Ohiá, un cant a les emocions i canvis sorprenents que ens proposa la vida per brollar, florir, marcir i… tornar a brollar.

Cartell Hostes 2021

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €