Què hi ha després de Duel de Veus?


El talent valencià ha passat cada cap de setmana pel plató de Duel de Veus, d’À Punt Mèdia, durant catorze programes. El finalistes d’aquest concurs foren Alicia, de Marines; Andrea, de Crevillent; Eduardo, de Marines; Guillem (Mayo), de Rossell; Lucía, de Vilamarxant i Laura Sánchez, d’Elda, erigint-se com a guanyadora aquesta última. Les seues veus han brillat en cada una de les emissions i els focus ja s’han apagat. Però les ganes de seguir cantant han quedat intactes. I no només la dels finalistes, sinó que cada un dels i les artistes que passaren pel talent show l’han fet servir com a aparador per donar-se a conèixer i començar a donar els seus primers passos o seguir creixent dins del panorama musical.

Entre els treballs dels concursants que han vist recentment la llum es troba «Et trio a tu», de Guillem Caballer (Mayo). Es tracta d’una versió íntima, adaptada al valencià, del tema «Me quedo contigo» original dels Chunguitos, el qual va versionar Rosalía a al gala dels Premios Goya 2019. És un treball creat conjuntament amb el realitzador i creador de contingut Fran Sevilla, qui ha donat el toc visual a la peça. Mayo, es va estrenar en la indústria discogràfica al 2019 amb temes como «Canto y Corto» y «Punto y Final», baix el segell MMM Music. I ha seguit aquests anys versionant cançons al seu canal de Youtube.

Altre dels cantants que han vist afavorida la seua carrera degut al seu pas per aquest programa és Nacho Soriano, natal de València. Ell presenta el seu single debut anomenat «Materia Inerte», junt amb la cantant i compositora alcoiana, Neus Ferri. Soriano és un jove cantautor i guitarrista valencià que va quedar com a semifinalista. Ell porta un parell d’anys compartint a les seues xarxes socials versions dels cantants més representatius per a d’ell. És per això que va tenir l’oportunitat de cantar junt a Andreu Valor a un dels concerts d’aquest autor a València. I ara Nacho Soriano emprèn el camí de la composició pròpia.

A l’espera estem de veure qui de la resta de participants serà el següent en compartir amb el públic els seus nous projectes i així seguir apostant pel seu futur musical. Des de tresdeu, no dubteu, que vos mantindrem informats.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €