Ja disponible el segon capítol d’El Piset


La segona entrega del nou programa de Tresdeu, El Piset, presentat per Ame Soler, de Tres Voltes Rebel, i Àrtur Martínez, de La Fúmiga, ens porta noves propostes per ser els seus futurs companys o companyes de pis. En aquesta ocasió han passat per casa Marta Meneu, youtuber a La Prestatgeria de Marta, i Fran Tudela, més conegut com a Cabrafotuda a Instagram. 

Clar, ací les edats d’Ame i Àrtur difereixen un poc amb la dels entrevistats. Diguem que ja són diferents generacions. Milenial, centenial… Cada u que trie la que més li convinga. I és per això que la conversa ha girat entorn de la joventut i les diferències que hi troben entre uns i altres. Àrtur en sap més de Facebook i Fran ha perdut els seus records de la infantesa perquè es quedaren a Tuenti, en tancar aquesta inesperadament. Un episodi carregat de riures, al que tampoc li falta cultura general. Ame i Àrtur s’encarreguen de testar la saviesa de tota persona que passe per allí.

La llistat d’amics i amigues és llarga. Al saló de casa continuaran vinguent més convidats i convidades. Tot siga perquè els inquilins actuals del pis troben als candidats perfectes per instal·lar-se amb ells.

El Piset el podràs veure en primícia des del canal de Youtube de Tresdeu, tots els diumenges a les 19 h estarà disponible. Nosaltres hi serem des de moments abans en el xat comentant-lo. Així que per a no perdre-t’ho, no oblides subscriure’t i donar-li a la campaneta! T’esperem en El Piset.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €