‘El meu lloc al món’ torna a la programació d’À Punt

El meu lloc al món torna amb noves cares populars i les seues recomanacions turístiques. El programa s’incorpora a la graella televisiva d’À Punt a partir del dimecres 19 de maig, en prime time, de 22 a 23 hores. Serà una segona temporada després de l’èxit d’audiència de la primera.

En els pròxims huit capítols està confirmada la participació de la cantant valenciana Samantha, exjurat de Duel de veus; l’exfutbolista del València CF Amedeo Carboni; l’actor de l’Alqueria Blanca Ferran Gadea; el presentador Boris Izaguirre; el raper Arkano; l’escriptora Elvira Lindo i el presentador i humorista Eugeni Alemany, entre molts altres.

Recordem que El meu lloc al món és un programa d’entreteniment en què un grapat de convidats famosos, de dins i fora de la Comunitat Valenciana, ens mostraran els seus llocs preferits de la nostra terra, espais que formen part dels seus records més personals. Un espai que barreja memòria i territori, històries personals i viatges per les nostres comarques.

Els protagonistes són tres personatges per cada capítol: un personatge de renom nacional, un famós de la Comunitat Valenciana resident ací i un presentador o personatge públic que participa en alguna de les produccions d’À Punt Mèdia. En l’anterior edició, noms com el d’Anabel Alonso, Mario Vaquerizo i Carolina Ferre ja ens descobriren els seus racons especials. Des del nord al sud del nostre territori, queden encara molts llocs per veure.

El meu lloc al món té com a objectiu promocionar l’oferta turística valenciana. S’inclou dins de la selecció de formats d’entreteniment relacionats amb el Turisme 2020, segons el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i À Punt Mèdia.

El-meu-lloc-al-món-T2

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €