LES NITS DEL CIUTAT arriba a València

LES NITS DEL CIUTAT, un nou festival que se celebrarà durant els mesos de juny i juliol en el remodelat estadi Ciutat de València. Noms com Aitana, Lola Índigo, Izal, Miguel Bosé, Loquillo, David Bisbal, Taburete, The Tok Fest i Morat són alguns dels artistes confirmats d’aquest cartell.

La primera edició dels NITS DEL CIUTAT arrancarà aquest mes de juny amb un cartell de primer nivell que ja compta amb un sold out . Es tracta del concert d’Aitana, que presentarà el 9 de juliol el seu gira ‘11 razones tour’ i que ha penjat el cartell de “No hi ha entrades” en tan sols una setmana. Lola Índigo, una de les artistes amb més projecció internacional del moment, oferirà el seu gira ‘Akelarre‘ el 2 de juliol.

Izal és una altra de les bandes confirmades que anuncien el seu pas per aquest festival. Aquesta és, sens dubte, una de les bandes independents més destacades que no paren de collir èxits i de sumar reconeixement i concerts a la seua carrera. Podrem gaudir de la seua actuació el 4 de juliol . A ells, també s’han sumat David Bisbal i Taburete que presentaran sengles concerts en el Ciutat de València el 24 i el 27 de juliol respectivament. David Bisbal, presentarà el seu gira ‘En tus planes‘ amb un repertori i producció totalment renovat. Taburete ho farà amb el seu gira ‘La broma infinita’.

El Tok Fest serà l’esdeveniment que inaugurarà LES NITS DEL CIUTAT el 26 de juny. És el primer festival europeu que reunirà en una mateixa cita a molts dels músics espanyols més destacats dels gèneres urbans com Victor Pérez, Yago Roche, Funzo & Baby Loud, Chema Rivas, Paris Boy o Kareta el Gucci entre altres, i influencers de diferents xarxes socials com Riverss, Andrea Palazón, Isaac Belk, Pablo G xou, Lucía Bellido, Lidia Rauet o Archie Ted entre molts altres. Tots s’han unit al compromís d’aprofitar el poder comunicatiu de les xarxes socials per a conscienciar als joves entorn de qüestions d’actualitat com el rebuig al bullying , l’alimentació saludable, el respecte als col·lectius LGTBI o el rebuig ferm a la violència de gènere. En definitiva, una combinació de compromís i aprenentatge no sols a través dels concerts sinó també dels balls, challenge, sortejos o live shows…

La banda colombiana Morat presentarà ‘¿A dónde vamos?‘ Tour 2021 el 30 de juliol, mentre que Miguel Bosé i Loquillo oferiran els seus concerts el 16 i 17 de juliol respectivament. Amb Miguel Bosé podrem gaudir dels seus èxits més actuals i de sempre i Loquillo presentarà El último clásico, on interpretarà els temes corresponents al seu últim treball discogràfic al costat dels seus uns altres coneguts èxits.

LES NITS DEL CIUTAT és el punt de partida d’una nova etapa en la comercialització i ús de l’estadi Ciutat de València, que sorgeix com una aposta de futur fruit de l’acord de col·laboració EL LLEVANT UD i PROACTIV ENTERTAINMENT i que pretén albergar des de grans concerts fins a esdeveniments empresarials, festivals itinerants, cinema i activitats per a tots els públics de manera segura en un nou projecte obert al sector cultural.

CARTELL-CIUTAT

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €