Maria Escarmiento, L’Haine y Popin’love a València

Maria Escarmiento, L’Haine i Popin’love actuaran en la Sala Canal de València el pròxim dissabte 12 de juny, a les 20 hores. En aquesta vetlada, @cero.en.conducta en col·laboració amb la plataforma de música Vibra Mahou s’uneixen per a generar trobades de qualitat entorn de la música en directe.

Encapçala la programació Maria Escarmiento, que es va donar a conéixer després de la seua participació en la desena edició del concurs de TVE Operación Triunfo. Posteriorment, després del seu pas pel programa va decidir llançar el seu projecte com Maria Escarmiento col·laborant amb Ms Nina en el tema “La diabla”. María Escarmiento aposta per la música urbana i en el seu senzill de debut destaca una contundent instrumental que se’t queda marcada a foc. L’artista s’ha consagrat com una de les més potents de l’escena urbana, oferint un relleu generacional rellevant. Reggaeton amb lletres contagioses i tractant temes generacionals, així és una de les artistes del moment.

Per part seua, actuarà L’Haine, l’artista emergent de l’escena madrilenya, nascut a Logronyo que es va instal·lar a Madrid en 2019 i des de llavors s’ha afermat com un dels noms a tindre en compte en el panorama emergent madrileny. La seua música està influenciada per trap i R&B canadenca i, en termes de contingut, beu molt del cinema, que és una de les constants dins de la seua proposta musical. Després de publicar la seua primera mixtape “El autobús noctámbulo” i traure diversos singles com a “Thriller” o “Habanera”, L’Haine prepara el seu pròxim àlbum, que està a punt d’acabar, i en el qual l’artista se submergeix encara més en el seu propi univers i està replet de temes molt diferents i col·laboracions que no deixaran indiferent a ningú.

L’esdeveniment compta amb la presència de l’artista local Popin’love, integrant del col·lectiu Toxic Pop, és el projecte artístic-musical d’un xic sensible, valencià d’ascendència britànica i de mirada perduda. Mitjançant produccions de hyper-pop i versos de naturalesa abstracta, et convida que viatges al costat d’ell per terres fantàstiques carregades de dualitats emocionals.

Seguint les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, l’aforament es limitarà a 300 persones assegudes i es garantirà la distància mínima interpersonal de 1,5 metres. Igualment, l’ús de màscara serà obligatori tant per a accedir a l’espai com durant els concerts. Les entrades ja estan a la venda en la pàgina web de Dicefm.

2021_06_12_SALACANAL_A3-(1)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €