Nou cicle de concerts de ‘Sons al Mediterrani’ a la Marina de València

El nou cicle Sons al Mediterrani portarà fins a la Marina Sud de València a alguns dels artistes més coneguts del panorama estatal en una sèrie de cinc concerts que ompliran les nits del mes de juliol de música a l’aire lliure. Amaral, Rozalén, Niña Pastori, María José Llergó i el projecte conjunt de Los Planetas i Niño de Elche, ‘Fuerza nueva‘, són les apostes estiuenques d’un cicle que començarà el 24 de juny i que s’articula amb propostes de diferents estils, que van del flamenc al pop més transgressor.

El dijous 24 de juny, Sons al Mediterrani obrirà el cicle amb el concert de Fuerza nueva, el projecte conjunt de Los Planetas i Niño de Elche, sorgit a finals de 2019 i que ara està realitzant la seua gira. ‘Fuerza nueva’ és alhora una aliança, un experiment i una performance que suma el talent flamenc i la trajectòria indie de les dues propostes individuals. El dijous 1 de juliol serà el torn d’Amaral, que reprendrà la seua gira de ‘Salto al color’, interrompuda per la pandèmia. Acompanyats de la seua banda, el carisma i la personalíssima veu d’Eva i el disseny sonor i les inconfusibles guitarres de Juan, oferiran un concert amb una proposta enèrgica i positiva que recuperarà alguns dels temes més coneguts del grup al mateix temps que presentarà els temes del seu nou àlbum.

Niña Pastori arribarà a Sons al Mediterrani el dimecres 7 de juliol per celebrar els seus 25 anys sobre els escenaris. En aquesta efemèride, Niña Pastori reprèn un dels temes amb més solera de la seva carrera, ‘Ese gitano’, per revisar-lo al costat d’un gran de la música urbana, Dellafuente. El dimarts 20 de juliol serà el moment de gaudir del concert de la cordovesa María José Llergo, que presentarà ‘Sanación’ (2020), el seu primer àlbum, set temes que reflectien el seu procés de curació emocional, un homenatge més als seus orígens on la veu en primer pla sura sobre un flamenc màntric i d’electrònica atmosfèrica.

El cicle conclourà el dijous 22 de juliol amb Rozalén, que arribarà a València per presentar amb la seua banda ‘El árbol y el bosque’, el seu quart àlbum d’estudi. La cantautora és considerada un dels principals referents en el gènere de la cançó pop i d’autor.

Sons al Mediterrani és el primer d’una sèrie de nous cicles de concerts que impulsarà la productora Serious Fan Music a la ciutat de València. Les entrades per als concerts del cicle Sons al Mediterrani comptaran amb un aforament limitat i es troben ja a la venda des del dimarts 11 de maig a la seua pròpia web i també mitjançant la plataforma Wegow.

Amb l’objectiu de seguir programant esdeveniments culturals segurs, els concerts del cicle Sons al Mediterrani comptaran amb totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels i les assistents en el context actual: aforament reduït, mascareta obligatòria, control de temperatura, llocs assignats, punts de desinfecció i accessos control.lats.

2021-sons-al-mediterrani-cartell-general

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €