À Punt prepara una gala especial per a celebrar els tres anys

El pròxim dijous 10 de juny, À Punt compleix tres anys. Per a celebrar-ho, la televisió pública valenciana prepara una gala molt especial des del Teatre Principal de València. Una festa que inclourà actuacions musicals, humor i moltes sorpreses que divertiran el públic assistent i entretindran el de casa. Els espectadors podran gaudir a través de la televisió i les plataformes digitals a partir de les 22:00 hores. La gala d’aniversari la conduiran Àlex Blanquer i Lluís Cascant presentadors de Duel de veus i Tàp Zàping respectivament.

Per l’escenari del Teatre Principal passaran les actuacions de Samantha Gilabert, La Fúmiga, Pep Gimeno Botifarra i la guanyadora i finalista del concurs de talents Duel de veus, Laura Sánchez i Guillem Mayo. D’altra banda, À Punt substituirà els discursos protocol·laris habituals en aniversaris i celebracions per tres monòlegs a l’estil del programa Comediants. L’actor Ferran Gadea ‘Tonet’ i els presentadors Òscar Tramoyeres i Pepa Cases seran els encarregats de parlar als assistents.

La gala farà un agraïment especial a tots els professionals que han participat activament a totes les fites que À Punt ha aconseguit durant els tres anys d’existència de la televisió, també la ràdio i el web, com ara cobertures especials, pandèmia, premis i rècords d’audiència. Servirà, a més, d’homenatge a aquelles persones que han cuidat de nosaltres durant la pandèmia.

Aquesta festa vol ser un abraçada a tots els que durant aquests tres anys han fet i fan possible les emissions d’una televisió pública valenciana de proximitat. La celebració es retransmetrà per la televisió i el web a partir de les 22:00 hores.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €