Oberta la inscripció al “CCCC Music Lab” per a talents emergents

El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana obri la convocatòria per al CCCC Music Lab, una incubadora de talent emergent musical. Es tracta d’un programa que se centra en la selecció de sis projectes que donarà inici a una residència artística o incubadora musical que tindrà lloc al Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC). Aquesta iniciativa té com a finalitat ajudar amb la formació i arribar a crear un segell discogràfic públic. Així, s’escolliran dos projectes finals als quals se’ls donarà suport per a la producció d’un single. Les sol·licituds d’inscripció es poden realitzar fins el 28 de juny.

Amb aquesta oferta, es pretén “abordar la situació del talent musical emergent, repensar el lloc que ocupa la indústria de la música en la cultura i reforçar el CCCC com un espai on generar nous ponts entre la cultura, la indústria musical i el talent emergent”, han explicat al comunicat. El Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana té com a intenció desenvolupar una incubadora de talent emergent musical com a “gènesi d’un potencial segell discogràfic públic”. El programa se centra en la selecció de sis projectes que donarà inici a una residència artística, on es realitzaran diferents tallers, accions musicals i jornades sobre indústria musical. Tant els tallers com les jornades, estaran impartides per professionals de reconegut prestigi del sector.

A la convocatòria poden optar projectes musicals, col·lectius o individuals, de qualsevol estil. Per tal de ser seleccionat s’ha d’haver complit els 18 anys i trobar-se sense segell discogràfic o contracte en vigor amb una altra empresa de desenvolupament artístic. Entre els participants en el projecte, almenys el 50 % de les propostes seleccionades serà per a persones nascudes o residents al País Valencià. En el cas dels col·lectius, almenys el 60 % dels membres del conjunt han de complir aquest últim requisit.

El CCCC Music Lab finalitzarà amb un showcase final, on seran seleccionats dos projectes finals pel mateix jurat de la selecció inicial. A cadascun dels finalistes, se’ls facilitarà la producció d’un single, amb un valor de 500 euros. Les bases de la convocatòria i les sol·licituds d’inscripció es troben disponibles a la pàgina web del Consorci de Museu de la Comunitat Valenciana. El termini per inscriure’s finalitza el 28 de juny.

cccc

Foto portada: Alesson Santos

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €