Novembre Elèctric a l’última entrega de Les Arts Lite

El Festival de les Arts reconvertit en l’últim any en Les Arts Lite, per a adaptar-se a la situació de la pandèmia, arriba al seu fi aquest diumenge 20 de juny. El valencians Novembre Elèctric actuaran en aquesta última cita a la Marina Sur de València, per donar pas la sisena edició de Festival de les Arts.

Igual que la resta d’esdeveniments de gran aforament, el Festival de les Arts es va veure obligat a cessar la seua activitat. Des de finals de l’any passat, la cita de la Ciutat de les Arts i les Ciències es va traslladar en un format reduït a l’Auditori de la Marina Sur de València. L’espai que en els últims mesos ha sigut l’epicentre dels concerts a l’aire lliure. Una llarga llista d’artistes han passat per aquest enclavament de la mà dels organitzadors del Festival de les Arts, que ha permés mantindre als amants de la música en directe amb esperança.

Aquest diumenge 20 de juny a les 16 hores tindrà lloc l’últim passe de Les Arts Lite, després de huit mesos de concerts al costat de la mar. Carlos Sadness, La La Love You, Yarea, Ganges i els Novembre Elèctric seran els encarregats de tancar aquest format abans que torne el Festival de les Arts a la tardor. Les dates per a la pròxima edició del festival són 5 i 6 de novembre de 2021.

El festival que va nàixer “per promoure l’art, la gastronomia i la cultura a València” ja va crear el Circuit de les Arts amb la intenció d’oferir activitats d’oci cultural més enllà del Festival de les Arts. Així Les Arts Lite ha conservat, dins del possible, aquesta essència i ha aconseguit mantindre certa activitat dins del sector dels espectacles en directe.

Les entrades per a Les Arts Lite es troben disponibles a la web de Festival de les Arts.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €