Videoclips al maig: Esther, Carlota, JazzWoman, Piyama…

Què ha passat al mes de maig? Doncs, no sabem si ha ocorregut alguna cosa més important que el que anem a contar-vos, però s’han estrenat un fum de videoclips de grups valencians. Ací vos deixem una selecció d’aquests, però sabeu que teniu la llista de recopilació de Videoclips Valencians per no perdre-vos cap dels que van eixint dels i les nostres artistes.

Sandra Monfort, compositora, guitarrista i cantant valenciana, mescla l’electrònica i la poesia al seu disc Niño Reptil Ángel. Per a la peça “Ni cos ni brida”, Sandra ha tret un vídeo per acompanyar-la, en el qual l’artista s’envolta d’una natura plena d’energia que fa de la cançó tot un espectacle visual i sonor. Ha sigut realitzat per Hidden Session en col·laboració amb LKM Lab (LowKeyMoves).

Sandra Monfort- Ni cos ni brida, per a Hidden Session

Amb un ritme més pegadís apareix la formació Piyama, amb la cançó “Madrid-Roma”. Aques grup està format per Aarön Sáez, conegut per ser el teclista i cors en Varry Brava, i Andrés Ayala, amb el nic Wini Two, amdós són duet de DJs, músics i productors. El videoclip ha estat dirirgit per Stela Llima i protagonitzat per Isabel de l’Olmo i els propis Piyama.

Piyama – Madrid Roma (Videoclip)

Una posada en escena totalment diferent ens porta Esther al videoclip d’“El teu llibre preferit”. En ell, es van succeint publicacions i històries d’Instagram que acompanyen la narrativa amb la presència de la cantant. Aquest ha sigut realitzat per Carlos Part i produït per Primavera D’hivern.

ESTHER – El teu llibre preferit (Videoclip)

Carlota ens presenta el primer avançament del futur disc Regálame Flores, amb la cançó “Vuelvo Enseguida“, que ha publicat junt a un videoclip, dirigit per Duelo. El tema ens dona pistes del que serà el seu nou treball: melodies i estructures pop clàssiques, però actualitzades, lletres sobre amor i desamor i un so potent gràcies a l’acompanyament de banda.

Carlota – Vuelvo Enseguida

La rapera JazzWoman, guanyadora del Premi Enderrock 2021 al Millor Disc de Músiques Urbanes, ha tret el seu segon sigle d’aquest any, “Chicken Tikka“. La cançó ha eixit junt amb un visual realitzat per Creatize Films i gravat al Rocket Wolf Garage, que s’ha transformat en l’escenari per a l’equip de ballarines de Bloody Riot València i de la mateixa JazzWoman.

JazzWoman – Chicken Tikka

Altra rapera que ha tret nou tema és Hakuna Tanaka amb “Antitodo”, el single que avança el seu primer disc. El videoclip gravat per José Chust, entre enderrocs, acompanya una base que mescla hip hop i techno amb una lletra amb molt afilada.

Hakuna Tanaka – Antitodo

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €