Gem presenta “Torna”, el seu nou senzill

Gem presenta el seu nou senzill, ‘Torna’, una nova cançó que la cantautora entèn com un parèntesi necessari entre ‘Satèl.lits’, el seu últim disc, i els treballs que té en preparació. Amb una sonoritat evocadora i intimista que s’abraça amb el dream pop i l’electrònica més subtil, ‘Torna’ parla de les pèrdues que patim, des de l’enyor i tot allò que es queda sense dir i sense fer, i que ens retroba amb l’especial veu de Gem.
Aquest any he patit pèrdues de tot tipus i aquest single és una forma de cicatritzar ferides, cantant-les. És una cançó que necessitava contar i que parla de tot allò que se’ns ha quedat per a dir i que en alguns casos només podrem fer en somnis. En certa manera, ‘Torna’ reprén el fil que vaig estirar a ‘Satèl.lits’, no és un punt i apart, però alhora fa de pont amb les noves idees que estic treballant”, ha explicat Gem al respecte de la cançó que ara presenta.
Gem s’acompanya en aquest nou single amb la guitarra elèctrica de Toni Carrillo, el piano i sintetitzadors de Pau Paredes i les bases d’Ángela Manzano. ‘Torna’ ha estat enregistrat als estudis Malamute de Xirivella amb producció, gravació i mescla de Tono Hurtado i masterització d’Ultramarino. El llançament d’aquest single es completa amb un video, realitzat per Tuica, i ha comptat també amb la fotografia i el disseny gràfic d’Enric Alepuz per la portada.

Gem
Gem és el nom artístic de Gema Vañó Guarner, cantautora valenciana de Benigànim (la Vall d’Albaida). Després de publicar al 2016 una primera maqueta autoeditada, al 2017 va presentar ‘Dents de lleó’, un disc amb onze cançons que parlen d’amor, desig, emocions i refugis i on n’era l’autora de les lletres (excepte ‘Alepo’, adaptació d’una poesia d’Enric Bono) i també en componia la música. ‘Dents de lleó’ va estar nominat als Premis Ovidi com a millor disc de pop. Al 2019, Gem va presentar ‘Satèl.lits’ (Primavera d’Hivern), una mirada crítica i alhora positiva d’una societat que orbita al voltant de la tecnologia. ‘Ona electromagnètica’, un dels temes de ‘Satèl.lits’, va ser finalista en la categoria de millor cançó en els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €