Les 5 col·laboracions musicals més top de 2021

Continuem recordant com si fora ahir el 2021. Un any on hem conegut col·laboracions musicals que mai oblidarem com Zoo amb SFDK i el seu “Sereno” i, també, les que et fem recordar a continuació.

Samantha i La Fúmiga – Ja no fa mal

“Que sigues molt feliç…” Amb tan sols esta frase, de segur que ja l’esteu cantant mentalment. Sens dubte, ha sigut una de les cançons que ha marcat l’estiu de 2021. I ja tenim ganes que ens regalen prompte una altra així.

El Diluvi, Botifarra i Hilari Alonso – Quin fandango!

Amb una versió del popular Fandango d’Onil ens captivava El Diluvi amb esta cançó, junt amb dos referents de la música valenciana com són Pep Gimeno Botifarra i Hilari Alonso.

Amb “Quin fandango” escoltàvem la barreja de l’autotune amb els tradicionals instruments amb què sempre ens ha enamorat El Diluvi.

Funkiwis i Júlia Isern – Me alegro de verte

Amb “Me alegro de verte”, tornava Funkiwis i nosaltres ens alegràvem molt de tornar-los a veure’ls. Un tema que compartien junt amb la cantant Júlia Isern que, actualment, forma part del grup Sibil·la 3 i, com ells ben bé definien la lletra d’esta cançó “una declaració d’amor per a tota la seua gent”.

Laborde, Laura Esparza i Carlos Esteban – Cos

La continuació de “Bosque“, Laura Esparza i Carlos Esteban continuàven experimentant amb els sons electrònics. Amb este tema, comptaven amb la col·laboració de Míriam, coneguda artísticament com a Laborde i cantant de Lisasinson.

Carles Caselles i Sandra Monfort 

Altra de les sorpreses que ens regalava 2021 va ser el projecte en solitari de Carles Caselles. L’any passat el cantant de Smoking Souls ens regalava temes més íntims on, la seua majoria, comptaven amb la col·laboració de Sandra Monfort.

Un projecte que esperen que continue, i que compagine junt amb el seu grup que, a punt estan per estrenar nou disc, “La cura”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €