Posa’t al dia a Twitch amb els streamers valencians

Que Twitch està de moda, ho sabem. I, cada vegada, són més les creadores i els creadors de contingut que s’animen a fer el salt i iniciar camí en esta plataforma. Molts d’ells s’han donat a conéixer a través d’altres xarxes com Youtube o Instagram. I hui, et posem al dia en Twitch, no estan tots els streamers valencians, però queda pendent continuar actualitzant-vos.

Simmer

La streamer per excel·lència, Simmer porta al voltant de dos anys a esta xarxa oferint-nos directes parlant de videojocs com Els Sims o Minecraft. Podem dir que és una de les capdavanteres que es va animar per fer directes en valencià a esta plataforma.

I sí, els vídeos d’este article ens vinculen a YouTube, sabeu per què? Perquè els creadors  i les creadores de contingut, després del directe a Twitch, ofereixen tambñe este contingut a altres xarxes com en este cas Youtube.

Héctor Menta

Amb el streamer Héctor Menta, com bé diu ell, el seu contingut varia segons el dia. Però tot sempre amb una finalitat, fer riure a la gent que entra veure’l. I vos assegurem que ho aconsegueix sempre.

Miss Tagless

És la capdavantera per crear contingut en valencià a les xarxes. I, podem dir, que per a Miss Tagless no hi ha nova plataforma que naix, i que no es faça amb ella. Es va donar a conéixer a Youtube, però després l’hem coneguda també per Instagram, Twitter, Tik Tok i, com no, amb els seus directes que ens regala a Twitch.

Llet i vi

Si Aitor està en tots els llocs, es diu. Este jove d’Altea conegut com a Llet i vi té temps per a tot, per a estudiar, per a cuinar, per a ballar, per a fer directes i ser un dels streamers valencians que no li s’esgoten mai les piles. Ha arribat fins a 10 hores de directe, a veure qui el supera…

Emma Tomàs i Caixa Popular Dona

La periodista de Beniarrés que es va donar a conéixer pel seu canal d’entrevistes a YouTube Diàlegs, també s’ha estrenat a Twitch. En esta ocasió amb el programa d’entrevistes mensuals que condueix nomenat Caixa Popular Dona i que, com va anunciar ahir al directe, el pròxim 3 de març faran el programa en directe i amb públic, a les 19.30 hores a La Salà, a València. I nosaltres no ens ho perdrem!

 

Natxo Sarvatxo

El dissenyador i il·lustrador, Natxo Sarvatxo se suma també a esta plataforma de directes. Com la seua especialitat és el dibuix, el veiem explorant esta faceta artística que tan bé se li dóna i que tant us recomanem a que es passeu alguna estona, pels seus directes.

Aina Monferrer

Aina Monferrer és professora, cantant, comunicadora i, el que més ens agrada del seu contingut, que ens ajuda a preparar-nos per a les proves del valencià. Una faceta que ens regala tant a Youtube com també a Twitch.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €